Toegang Voor De Thuiszorg Opties

Toegang voor de thuiszorg

U heeft van uw zorgorganisatie het verzoek gekregen om de toegang voor hun medewerkers te regelen. Of u gaat gebruik maken van personenalarmering van Telelock. U kunt daarbij gebruik maken van een sleutelkluis of een digitaal slot.

Voordelen elektronisch slot

  • Een sleutelkluis wordt zichtbaar aan de buitenkant van uw woning gemonteerd. Een elektronisch slot is niet zichtbaar vanuit de buitenkant
  • Uw sleutel blijft in huis en niet buiten in een kluis.
  • Ook uw mantelzorgers, buren of de hulp kunnen eem gewone of een digitale sleutel gebruiken.
  • Als u in een appartementencomplex woont, geeft dezelfde digitale sleutel toegang tot de centrale toegangsdeur.
  • Voor uzelf verandert er niets. U gebruikt een gewone sleutel om uw deur te openen. 
Thumbnail Telelock Wijkzorg 2

Hoe werkt een Telelock elektronisch slot voor de thuiszorg?

In dit filmpje ziet u hoe de medewerkers van de thuiszorg de digitale sleutel op hun telefoon gebruiken om het elektronische slot te openen.

Stoer7

Installatie van het Telelock elektronisch slot bij u thuis

Het Telelock slot wordt bij u thuis aangesloten door een vakkundig monteur. Deur en bestaand sluitwerk blijven intact, alleen de cilinder wordt vervangen.

Icon Zorg Met Tekst Witte Rand 100 2

Toegang met de smartphone: veilig en eenvoudig

Het Telelock slot is niet alleen veilig, maar ook zeer betrouwbaar. Steeds meer zorgorganisaties werken met een elektronisch slot. Er zijn inmiddels al meer dan 100 zorgorganisaties die werken met Telelock. Er wordt jaarlijks meer dan 5.000.000 keer een deur geopend met de Telelock app.

Telelock Mantelzorg

Digitale sleutel voor familie en mantelzorgers

U kunt er voor kiezen om uw abonnement uit te breiden met de optie om zelf digitale sleutels te gebruiken. Dit is niet alleen gemakkelijk, maar ook heel veilig.

Als u zelf digitale sleutels uitgeeft kunt u hulpverleners, de buren of de hulp makkelijk toegang geven en deze weer intrekken. Bovendien weet u altijd wie er toegang tot uw woning heeft gehad.

De kosten van deze uitbreiding bedragen € 2,95 euro per maand. Deze optie is inclusief het Full Service Startpakket t.w.v. €24,95, waarbij Telelock de uitgifte van 5 digitale sleutels geheel voor u verzorgt.

Zuidzorg MNT Gijske

Mobiele Nachtzorg Team

De zorgprofessionals van Zuidzorg staan altijd voor je klaar. Maar wat als je ’s nachts hulp nodig hebt? Dan is er het Mobiele Nachtzorg Team van ZuidZorg. Zij dragen zorg voor alle alarmeringen en (acute) zorgvragen, die 's nachts via de alarmcentrale binnenkomen.

Voor wie?

Dit doet het team niet alleen voor de cliënten van ZuidZorg, maar voor cliënten van alle organisaties in de regio, die zijn aangesloten.

Het Mobiele Nachtzorg Team is er voor je tussen 23.00 en 7.00 uur bij situaties, die niet tot de volgende ochtend kunnen wachten. Denk bijvoorbeeld aan problemen met een katheter, een wond die opengaat of een stomalekkage. Zo nemen zij de thuiszorg van overdag 's nachts over. 

(Bron en foto: Zuidzorg)

THFL Zorg Nachtzorg

Toegang voor de nachtzorg voor cliënten van andere organisaties

Ongeplande nachtzorg vanuit uw eigen organisatie

Vanzelfsprekend zijn er afspraken gemaakt over de toegang tot uw woning in geval u zelf de deur niet kunt openen, bijvoorbeeld in geval van een calamiteit. Maakt u gebruik van een Telelock slot, dan is dat eenvoudig en automatisch geregeld. Als uw zorgorganisatie overdag toegang heeft en uw organisatie werkt samen met Zuidzorg, dan heeft het Nachtzorg team ook toegang tot uw woning en de centrale voordeur van uw appartementencomplex.

Personenalarmering met opvolging van Zuidzorg

Als u overdag zorg heeft van een organisatie die geen alarmopvolging levert kunt u kiezen voor alarmopvolging door uw eigen mantelzorgers of door Zuidzorg. Als u kiest voor opvolging door Zuidzorg, zorgt Telelock ervoor dat het juiste wijkzorgteam en de Nachtzorg van Zuidzorg toegang heeft tot uw woning. U kunt bij de bestelling bij Altide aangeven dat de toegang tot de woning zelf regelet en u gebruik wilt maken van een Elektronisch slot.

(Foto: THFL)