Service digitale sleuteluitgifte

support person

Direct digitale sleutels uitgeven aan familie of mantelzorgers

Indien u een abonnement heeft inclusief het gebruik van digitale sleutels, dan kunt u digitale sleutels voor uw Telelock slot aan uw familie en mantelzorgers ter beschikking stellen. Heeft u deze optie nog niet, dan kunt u uw abonnement eenvoudig met deze optie uitbreiden. Zie hiervoor het menu "service artikelen".

Telelock Full Service startpakket (€24,95)

U kunt meteen gebruik maken van digitale sleutels, zodat uw familie, mantelzorgers, buurman of de hulp direct met hun smartphone toegang kunnen krijgen tot de woning. Daarvoor heeft Telelock het Full service startpakket ontwikkeld. Door het invullen van dit formulier wordt de uitgifte van digitale sleutels volledig voor u verzorgd. De personen aan wie u digitale sleutels uitgeeft, ontvangen een email van Telelock met de digitale sleutel. U hoeft verder niets te doen. Wij zijn u graag van dienst.

Bij aanschaf van een Telelock slot direct bij Telelock is het Telelock Full Service pakket in de prijs inbegrepen. U kiest bij "type service" gewoon de optie "Telelock Full Service Startpakket".

Nieuwe of extra sleutel voor mantelzorger

Indien u al gebruik maakt van digitale sleutels en een extra sleutel wilt uitgeven, of als u een nieuwe sleutel wilt uitgeven in verband met een nieuwe telefoon van een van de gebruikers, kunt u onderstaand formulier ook gebruiken. Kies dan bij "type service" voor "Ik gebruik al digitale sleutels - stuur een nieuwe sleutel .....".