Digitale voordeelbundel

24/7 hulp inschakelen met één druk op de knop

Uniek digitaal alarm met eigen internet verbinding

Alles in één keer geregeld

Kies nu voor de Digitale voordeelbundel
 
Zie ook de Telelock folder

Digitale voordeelbundel

Zekerheid en gemak waren nog nooit zo voordelig. 

Het beste digitale personenalarm en het meest gebruikte digitale cilinderslot voor de thuiszorg zijn nu verkrijgbaar in een speciale voordeelbundel. U heeft géén telefoon/internet aansluiting meer nodig, er wordt uitsluitend nog gebruik gemaakt van digitale alarmering waardoor u altijd in verbinding staat.

Niet alleen krijgt u voordeel, maar ook nog eens gemak.

Bij de bestelling wordt alles voor u geregeld. Het alarm wordt aangemeld op de centrale en de zorgorganisatie krijgt toegang tot uw woning met een digitale sleutel. Als u in een appartementencomplex woont, wordt de aanvraag voor digitale toegang op de centrale toegangsdeur meteen meegenomen. Woont u in een complex met een VvE beheerder, vraag daar vooraf aan of het mogelijk is Telelock te installeren op uw centrale ingang. Een begeleidende brief vanuit de cliënt is vaak helpend.

Wanneer u bovendien nog eens kiest voor een abonnement op eigen gebruik van digitale sleutels, kunt u vai Telelock zelf ook meteen starten met het uitgeven van digitale sleutels aan familie, mantelzorgers en bijvoorbeeld de hulp. 

Met de digitale voordeelbundel is hulp nooit ver weg. Met een eenvoudige druk op de knop worden hulpverleners snel gewaarschuwd, en deze kunnen direct bij u binnen met hun smartphone.

Zorgcentrale Icon Blue 1
Zorgcentrale Icon Blue 7
WDTM Ketenkeurmerk woningtoegang
Skg 3 Sterren
Wdtm Logo
Politiekeurmerk

Veel gestelde vragen

Met een elektronisch slot kiest u voor veiligheid. In tegenstelling tot een sleutelkluis wordt het elektronisch slot aan de binnenkant van uw woning gemonteerd, en elk gebruik van een digitale sleutel wordt geregistreerd. Aan de zorg geeft u één digitale organisatiesleutel af, zodat zorgmedewerkers altijd toegang hebben tot uw woning. Dankzij het digitale sleutelbeheer van Telelock wordt ook de toegang van invalkrachten en medewerkers die in- en uit dienst gaan op een veilige manier geregeld. Registratie van gebruik houdt rekening met privacy van personen, maar in geval van calamiteiten is door de organisatie altijd te achterhalen wie toegang tot de woning heeft gehad. Ook het gebruik van sleutels die u zelf uitgeeft wordt geregistreerd. De digitale sleutels zijn altijd beschikbaar op de telefoon, zodat de hulpverleners altijd toegang hebben. Daarvoor is geen internet verbinding nodig.

Nee, de digitale sleutel staat in de applicatie zelf. De deur wordt geopend door een draadloze (BLE) verbinding tussen de smartphone en het Telelock slot. Hiervoor heeft u geen internet verbinding nodig. Zie ook deze informatie pagina.

Standaard wordt één fysieke sleutel met het Telelock slot meegeleverd. En er wordt ook altijd standaard één digitale sleutel aan de zorgorganisatie uitgeven, zij regelen zelf het de uitgifte van de digitale sleutels van de medewerkers. Afhankelijk van uw voorkeur kunt u ervoor kiezen om extra fysieke sleutels bij te bestellen en/ of gebruik te gaan maken van digitale sleutels. Met uw Telelock slot kunt u digitale sleutels ter beschikking stellen aan familie, mantelzorgers, buren of de hulp. Hiermee kunnen zij via de Telelock app ook het slot van uw woning openen. Digitale sleuteluitgifte is een uitbreiding op een Telelock elektronisch slot. Deze uitbreiding of extra fysieke sleutels kunnen eenvoudig in de webshop worden bijbesteld.

Indien de deur nu met een sleutel geopend kan worden, al dan niet door gelijktijdig aan de greep of knop te trekken, kan die deur ook met een Telelock slot worden ontgrendeld. Het mechanisme van een Telelock slot is instelbaar. De monteur die bij u het slot komt plaatsen stelt de kracht van het Telelock slot af op de situatie bij u thuis. Telelock is dus ook geschikt voor zwaar draaiende sloten of een oudere deur die de neiging heeft om te klemmen. Daarnaast heeft Telelock ook een speciale oplossing voor deuren die gebruik maken van oplegsloten.

Het Telelock slot werkt op standaard batterijen, het uitvallen van elektriciteit heeft geen invloed op de werking van het Telelock product. Daarnaast is het Telelock slot van buitenaf ook nog steeds met een mechanische/fysieke sleutel bedienbaar. Aan de binnenkant kan de mechanische draaiknop nog steeds bediend worden.

Het vervangen van de batterijen van uw Telelock slot is eenvoudig zelf uit te voeren. We verwijzen u naar de pagina met instructies voor het vervangen van de batterijen van uw Telelock slot.

U ontvangt een alarmtoestel voor thuis. U krijgt daarbij een alarmknop, die u als polsband of door middel van een hanger om uw hals kunt hangen. Zodra u de alarmknop indrukt, krijgt u contact met een verpleegkundig zorgcentralist. Deze zal u vragen wat er met u aan de hand is en controleert of er sprake is van medische nood. We bieden optioneel een slimme alarmknop met valdetector. Deze speciale alarmknop detecteert wanneer u bent gevallen en maakt dan een alarm. Valdetectie draagt u standaard om uw pols en is tevens te gebruiken als gewone alarmknop.

Bij personenalarmering thuis is standaard een halskoord en polsbandje inbegrepen. U kunt dus zelf kiezen of u de draadloze alarmknop om de hals of pols draagt.

U kunt het alarm in en rondom uw woning gebruiken. Afhankelijk van de constructie van uw woning is het bereik ca. 30-35 meter. We raden u aan om altijd even te testen wat uw bereik is. Bij het testen maakt u een echt alarm. Het is daarom belangrijk dat u duidelijk aangeeft dat u aan het testen bent en dat er niets met u aan de hand is.

Bij een val gaat de detector trillen en zal een led-lampje gedurende 20 seconden gaan knipperen. Tenzij de gebruiker het alarm annuleert, of hij of zij opstaat en blijft staan, zal de valdetector een alarm naar de zorgcentrale verzenden via het vaste alarmapparaat. Let op: De valdetector technologie in de Vibby herkent niet alle vallen, zoals een zachte val, langzaam dalende val, onderuitzakken, gecontroleerde val tegen muur of stoel et cetera. Dit zodat het gaan zitten in een stoel niet iedere keer een alarmoproep in gang zet. Ondanks de technologie en algoritmes kan het in zeer uitzonderlijke situatie voorkomen dat een val, en zelfs een zware val niet gedetecteerd wordt. Om deze reden is het ook mogelijk om handmatig hulp in te roepen via de alarm knop.

Zodra we uw bestelling hebben ontvangen controleren wij binnen 2 werkdagen de ingevulde gegevens. Wanneer alle gegevens gecontroleerd en compleet zijn sturen we u een bevestigingsemail. Onze leverancier (Tunstall) stuurt dan binnen 5 werkdagen de apparatuur aan u op, deze is direct gebruiksklaar.

Zodra we uw bestelling hebben ontvangen controleren wij binnen 2 werkdagen de ingevulde gegevens. Wanneer alle gegevens gecontroleerd en compleet zijn sturen we u een bevestigingsemail. De monteur neemt binnen 5 werkdagen telefonisch contact met u op om een afspraak te maken voor de installatie, afhankelijk van uw mogelijkheden proberen zij zo snel mogelijk een afspraak in te plannen.

Als u kiest voor alarmopvolging door een zorgorganisatie is het verplicht dat u een voorzierning aanbrengt waarmee de zorgmedewerkers bij u binnen kunnen komen indien u zelf in een noodsituatie de deur niet kunt openen. U kunt kiezen voor een traditionele goedgekeurde sleutelkluis of u kunt gebruik maken van een slim slot. Voor hulpverleners bieden we het handige elektronische Telelock slot, zodat uw mantelzorgers, buren of zorgmedewerkers ook toegang hebben tot uw woning, wanneer u zelf de deur niet meer kunt openen. Hiervoor biedt Telelock bovendien de aantrekkelijke voordeelbundel.