Informatie

Eindhovens Dagblad Digitale Sloten Bij Zorgflats

Gemeente

Maak een einde aan onveilige situaties bij kwetsbare burgers
Er vinden in Nederland jaarlijks 800 inbraken plaats bij kwetsbare ouderen. Daarom heeft ouderenbond KBO de noodklok geluidt. Ook de politie in Limburg heeft een oproep gedaan om het gebruik van onveilige sleutelkluisjes terug te dringen.

Hoe kan uw gemeente bijdragen in het verhogen van veiligheid voor deze groep van kwetsbare burgers?

Het invoeren van digitale toegang in uw gemeente kan een rol spelen in het voorkomen van inbraken als gevolg van onveilige sleutelkluisjes of verlies van sleutels van kwetsbare burgers.

Image 36

Veiligheid met een druk op de knop

Uniek: samen ontwikkeld met consumenten en zorgmedewerkers

Het doel is bereikt als bewoners met zorg, zorgeloos en veilig thuis kunnen blijven wonen.

Omdat Telelock in nauwe samenwerking is ontwikkeld met gebruikers -  bewoners, mantelzorgers en zorgmedewerkers - is er aandacht geweest voor de wensen en eisen van al deze gebruikers. Naast uitstekende functionaliteit en veiligheid staat gebruiksgemak voor alle gebruikers voorop. Volg de link en bekijk het filmpje waarin wijkzorg medewerker Inge beschrijft hoe zij Telelock gebruikt in haar dagelijks werk. 

Telelock Smartphone Met App 4

Een oplossing voor elke deur

Uniek: Telelock maakt gebruik sleutelkluizen overbodig

Door goed te kijken en te luisteren naar de bewoner, zorgverleners, woningcorporaties en verwerkers zijn we voor alle soorten Nederlandse deuren een passende oplossing gaan maken die zonder hak, frees en breekwerk toepasbaar is. Eén voor insteeksloten en meerpuntssluitingen, één voor deuren met een oplegslot en één als schakeling voor elektrische draai- en schuifdeuren. Daarbij hebben we de unieke mogelijkheid gemaakt om deze deuren te kunnen openen door middel van een gewone sleutel, een digitale sleutel en een afstandsbediening. Overal inzetbaar voor geplande en ongeplande zorg. Met ruim 40 jaar ervaring in mechanische beveiliging weten we wel een en ander over het bedienen van Nederlandse deuren, want daar gaat het specifiek over. Deuren die anders zijn dan in andere landen en ook anders bediend worden.

Telelock Lifestyle Web 640 X 480

U bepaalt zelf wie er toegang tot uw woning krijgt

Uniek: zelf digitale sleutels uitgeven

Deuren openen met fysieke sleutels, afstandsbediening en smartphone. Telelock is speciaal in Nederland ontwikkeld voor en samen met medewerkers en cliënten van de thuiszorg. Telelock wordt in Nederland gefabriceerd, en is daarom geschikt voor alle Nederlandse deuren.

Veel gestelde vragen

Wilt u ook langer thuis blijven wonen in uw eigen vertrouwde omgeving? Met personenalarmering en veilige woningtoegang behoudt u uw zelfstandigheid. Gaat er toch iets mis, dan bent u met één druk op de alarmknop in verbinding met de zorgcentrale. Hulp binnen handbereik, meteen wanneer u dat nodig heeft. Dat kan 24 uur per dag, 7 dagen per week. Veilig, zeker en comfortabel in uw eigen huis. Dat is prettig voor u, maar ook voor uw familie, vrienden en buren. We leveren personenalarmering en woningtoegang oplossingen in heel Nederland!

Het Telelock systeem is een Nederlands product en ontwikkeld voor en in nauwe samenwerking met medewerkers en cliënten van de thuiszorg. Daardoor heeft Telelock diverse unieke functies. Het Telelock slot is het enige gecertificeerde elektronische toegangsproduct dat op alle Nederlandse deuren past, waardoor sleutelkluizen niet meer nodig zijn. De unieke "gedeeld sleutelbeheer" functie zorgt ervoor dat meerdere zorgorganisaties in een gebied samen kunnen werken en allemaal gebruik kunnen maken van digitale toegang. Telelock is het enige toegangssysteem in de thuiszorg waarbij de gebruiker bepaalt wie er toegang krijgt tot de woning, en waar u kunt zien welke sleutel toegang heeft gehad tot uw woning?

Bij gedeeld digitaal sleutelbeheer wordt het beheer van de digitale toegangsrechten per organisatie beheerd, en kunnen deze organisaties goed samenwerken. En dat allemaal binnen de regels van security en privacy, waarbij informatie over medewerkers alleen maar binnen de eigen organisatie blijft. Er worden bijvoorbeeld digitale "organisatiesleutels" afgegeven, waardoor een cliënt één of meerdere zorgorganisaties toegang tot de eigen woning kan verlenen, maar bijvoorbeeld ook een woningcorporatie meerdere organisaties toegang kan verlenen tot al hun appartementencomplexen. En zo kunnen zorgorganisaties ook de nachtzorg delen en de andere organisatie toegang verlenen tot de woning van hun cliënten voor de ongeplande nachtzorg.

Contact met Telelock

De snelste weg om u te helpen ?


Op de productpagina's vindt u uitgebreide productinformatie en maken we gebruik van duidelijke filmpjes. Deze filmpjes zijn ook terug te vinden op ons Youtube kanaal. Bovendien vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen. 

Op onze informatiepagina’s vindt u een koopgids en keuzehulp informatie terug, handige tips voor gebruik of onderhoud van onze producten en diensten.

U kunt onze klantenservice ook zelf telefonisch bereiken tijdens kantooruren. Het nummer vindt u onderaan deze pagina. Het contactformulier op deze pagina is een snelle methode om een direct antwoord op een vraag te krijgen die u niet kunt vinden bij de veelgestelde vragen. Heeft u het formulier verstuurd? Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Dat doen we uiterlijk binnen 2 werkdagen. 

support person

Contactformulier

Direct een vraag stellen

Dank voor uw interesse in Telelock. Wij zijn u graag van dienst. Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen gebruiken we dit contactformulier.

Geef uw telefoonnummer op als u teruggebeld wilt worden
Geef in een paar zinnen aan hoe we u het beste kunnen helpen