Service artikelen

Telelock Sleutelnieuw Met Nummer PNG

Extra fysieke sleutels

Bij het Telelock elektronisch slot wordt standaard één fysieke sleutel met veiligheidscertificaat geleverd. Voor uw veiligheid kunnen Telelock sleutels niet worden nagemaakt. 

Extra gecertificeerde fysieke sleutels voor uw Telelock slot kunt u direct bij Telelock bestellen via het handige bestelformulier.

Telelock Smartphone Met App 4

Zelf digitale sleutels uitgeven met de digitale sleutelportaal

U kunt er voor kiezen om uw abonnement uit te breiden met de optie digitale sleuteluitgifte. Met deze abonnementsuitbrieding heeft u zelfregie op toegang tot uw woning.Het is niet alleen gemakkelijk, maar ook heel veilig.

Als u zelf digitale sleutels uitgeeft kunt u hulpverleners, de buren of de hulp makkelijk toegang geven en deze weer intrekken. Bovendien weet u altijd wie er toegang tot uw woning heeft gehad.

De optie digitale sleutelportaal is een uitbreiding op uw abonnement. De kosten bedragen € 2,00 euro per maand. Deze uitbreiding op uw abonnement kunt u kiezen tijdens de bestelling van uw Telelock slot, of u kunt uw abonnement later met deze optie uitbreiden.

Telelock Serviceartikel Web 640 X 480

Handige Telelock afstandsbediening

De Telelock afstandsbediening is uitermate handig om de deur te openen vanuit uw bed. Ook kunt u de voordeur op afstand op het nachtslot zetten. Ook om binnen te komen biedt de afstandsbediening comfort. U kunt zo eenvoudig de (centrale) deur openen vanuit uw rolstoel, scootmobiel of rollator. Met de Telelock afstandsbediening kunt u het Telelock slim elektronisch slot openen met een eenvoudige druk op de knop.

De Telelock afstandsbediening kunt u direct bij Telelock bestellen via het bestelformulier.