Service artikelen

Telelock Sleutelnieuw Met Nummer PNG

Extra fysieke sleutels

Bij het Telelock elektronisch slot wordt standaard één fysieke sleutel met veiligheidscertificaat geleverd. Voor uw veiligheid kunnen Telelock sleutels niet worden nagemaakt. 

Extra gecertificeerde fysieke sleutels voor uw Telelock slot kunt u direct bij Telelock bestellen via het handige bestelformulier.

Telelock Portaal Met Smartphone 2.Jpg

Zelf digitale sleutels uitgeven met de digitale sleutelportaal

U kunt er voor kiezen om uw abonnement uit te breiden met de optie digitale sleuteluitgifte. Met deze abonnementsuitbreiding heeft u zelfregie op toegang tot uw woning. Het is niet alleen gemakkelijk, maar ook heel veilig.

Als u zelf digitale sleutels uitgeeft kunt u hulpverleners, de buren of de hulp makkelijk toegang geven en deze weer intrekken. Bovendien weet u altijd wie er toegang tot uw woning heeft gehad.

De optie digitale sleutelportaal is een uitbreiding op uw abonnement. De kosten bedragen € 2,00 euro per maand. Deze uitbreiding op uw abonnement kunt u kiezen tijdens de bestelling van uw Telelock slot, of u kunt uw abonnement later met deze optie uitbreiden.

Voor bewoners die een Telelock slot krijgen van de verhuurder van de woning gelden speciale afspraken. Deze informatie vindt u op de bestelpagina van de digitale sleutelportaal.

Telelock Mantelzorger Met App Web 2

Service digitale sleuteluitgifte

U heeft een Telelock slot met een abonnement waarbij u zelf digitale sleutels voor uw Telelock slot kunt uitgeven. U kunt de sleutels ook door Telelock laten uitgeven. Via onderstaande link komt u op een opdrachtformulier voor digitale sleuteluitgifte.

Telelock Serviceartikel Web 640 X 480

Handige Telelock afstandsbediening

De Telelock afstandsbediening is uitermate handig voor gebruikers van een scootmobiel of rollator. U kunt zo eenvoudig de (centrale) deur openen vanuit uw rolstoel, scootmobiel of rollator. Met de Telelock afstandsbediening kunt u het Telelock elektronisch slot van uw woning of de centrale toegangsdeur openen met een eenvoudige druk op de knop.

De afstandsbediening biedt ook comfort om de deur te openen vanuit uw bed. Ook kunt u de voordeur op afstand op het nachtslot zetten, wanneer de zorg of uw familie de deur achter zich dichttrekt. 

De Telelock afstandsbediening kunt u direct bij Telelock bestellen via het bestelformulier.

Woontorens Met Telelock App

Digitale sleutel voor appartementencomplex

Wanneer u mantelzorger bent en graag toegang wilt krijgen tot de centrale toegangsdeur van een appartementencomplex kan Telelock dit voor u verzorgen. Indien de bewoner een Telelock slot heeft en heeft gekozen voor "zelfregie" met een abonnementsuitbreiding voor digitale sleutelportaal, dan is de toegang voor de centrale toegangsdeur inbegrepen.

Indien de bewoner van het appartementencomplex zelf geen Telelock slot heeft, maar u toch digitale toegang wenst tot de centrale voordeur, kunt u deze toegang bij Telelock bestellen.