Service artikelen

Telelock Sleutelnieuw Met Nummer PNG

Extra fysieke sleutels

Bij het Telelock elektronisch slot wordt standaard één fysieke sleutel met veiligheidscertificaat geleverd. Voor uw veiligheid kunnen Telelock sleutels niet worden nagemaakt. 

Extra gecertificeerde fysieke sleutels voor uw Telelock slot kunt u direct bij Telelock bestellen via het handige bestelformulier.

Telelock Portaal Met Smartphone 2.Jpg

Digitale sleutels voor familie en uw mantelzorgers

Geef zelf digitale sleutels uit aan familie en hulpverleners. Via de digitale sleuteluitgifte service zorgt Telelock ervoor dat u sleutels kunt uitgeven voor uw digitale slot. Zo kunt u digitale sleutels uitgeven aan familie, mantelzorgers, de buren, de hulp en hulpverleners. Hiermee kunnen zij via de Telelock app ook het slot van uw woning openen. U heeft dit niet nodig voor het verzorgen van de toegang voor een zorgorganisatie. Dit wordt door Telelock met uw zorgorganisatie afgestemd.

Elk gebruik van een digitale sleutel wordt geregistreerd. Zo is altijd te achterhalen wie er toegang tot uw woining heeft gehad. Het is daarom niet alleen gemakkelijk, maar ook heel veilig.

De optie digitale sleutelportaal is een uitbreiding op uw abonnement. De kosten bedragen € 2,00 euro per maand. Telelock biedt een speciale service voor het gebruik van digitale sleutels door uw familie en mantelzorgers. De kosten van de digitale sleutel service dekken de uitgifte van 5 digitale sleutels. Als u meer sleutels wenst kunt u een extra pakket aanschaffen.

Voor bewoners die een Telelock slot krijgen van de verhuurder van de woning gelden speciale afspraken. Deze informatie vindt u op de bestelpagina van de digitale sleutelportaal.

Telelock Mantelzorg

Service digitale sleuteluitgifte

U heeft een Telelock slot met een abonnement waarbij u zelf digitale sleutels voor uw Telelock slot kunt uitgeven. Maak daarvoor gebruik van het full service startpakket voor het uitgeven van digitale sleutels. Telelock verzorgt dit proces en regelt het versturen van digitale sleutels aan uw mantelzorgers. (servicepakket voor 5 mantelzorgers). Via onderstaande link komt u op een opdrachtformulier voor digitale sleuteluitgifte.

Telelock Serviceartikel Web 640 X 480

Handige Telelock afstandsbediening

De Telelock afstandsbediening is uitermate handig voor gebruikers van een scootmobiel of rollator. U kunt zo eenvoudig de (centrale) deur openen vanuit uw rolstoel, scootmobiel of rollator. Met de Telelock afstandsbediening kunt u het Telelock elektronisch slot van uw woning of de centrale toegangsdeur openen met een eenvoudige druk op de knop.

De afstandsbediening biedt ook comfort om de deur te openen vanuit uw bed. Ook kunt u de voordeur op afstand op het nachtslot zetten, wanneer de zorg of uw familie de deur achter zich dichttrekt. 

De Telelock afstandsbediening kunt u direct bij Telelock bestellen via het bestelformulier.

Telelock Centrale Toegangsdeuren

Digitale sleutel voor appartementencomplex

Wanneer u mantelzorger bent en graag toegang wilt krijgen tot de centrale toegangsdeur van een appartementencomplex kan Telelock dit voor u verzorgen. Indien de bewoner een Telelock slot heeft en heeft gekozen voor "zelfregie" met een abonnementsuitbreiding voor digitale sleutelportaal, dan is de toegang voor de centrale toegangsdeur inbegrepen.

Indien de bewoner van het appartementencomplex zelf geen Telelock slot heeft, maar u toch digitale toegang wenst tot de centrale voordeur, kunt u deze toegang bij Telelock bestellen.