Bestelformulier extra sleutels

Bestelformulier extra sleutels en afstandsbediening

Met dit bestelformulier kunt u extra fysieke sleutels of een afstandsbediening voor uw Telelock elektronisch slot bestellen.

Gecertificeerde veiligheidssleutels

Uw Telelock slot wordt standaard geleverd met één gewone sleutel met veiligheidscertificaat. Voor uw veiligheid kunnen Telelock sleutels niet worden nagemaakt. U kunt gecertificeerde sleutels voor uw slot direct bij Telelock nabestellen. Deze sleutels worden door Telelock uitsluitend verstuurd naar de eigenaar van het bijbehorende elektronische slot.

Sleutelnummer

Ter controle geeft u Telelock bij bestelling het sleutelnummer op. U kunt het sleutelnummer vinden op de sleutel zelf.

 

Afstandsbediening eigen woning of gebouw

Bestel een afstandsbediening voor uw Telelock slot of voor een centrale toegangsdeur. Voor uw veiligheid worden deze apart ingesteld. Als de afstandsbediening voor de centrale toegangsdeur of de scootmobielruimte is geeft u dit dan aan in het formulier. 

De afstandsbediening wordt gekoppeld aan een deur waar een Telelock slot zit. Als er op de centrale toegangsdeur of scootmobielruimte nog geen Telelock zit, neem dan contact met ons op.

Telelock afstandsbediening

Eenmalige verzendkosten

Het totaal bedrag van de kosten van de sleutels en afstandsbediening worden, vermeerderd met de kosten van € 10,95 voor aangetekend verzenden, wordt door Telelock B.V. door middel van éénmalige incasso van uw rekening afgeschreven.

 

support person

Bestelformulier extra sleutels en afstandsbediening

Sleutels bijbestellen

U kunt extra gecertificeerde fysieke sleutels bijbestellen. Deze sleutels kosten € 24,95 per stuk (inclusief BTW en exclusief verzendkosten).

.

Afstandsbediening bijbestellen

U kunt een afstandsbediening bijbestellen. De Telelock afstandsbediening kost € 69,95 per stuk (inclusief BTW en exclusief verzendkosten).

.

Verzendkosten

Voor het aangetekend versturen van uw bestelling wordt eenmalig € 10,95 verzendkosten (incl. BTW) in rekening gebracht.

.

Eenmalige machtiging

Ondergetekende machtigt de ontvanger om de kosten voor hierboven bestelde artikelen vermeerderd met eenmalige verzendkosten in rekening te brengen en af te schrijven van zijn/haar rekening met onderstaande gegevens:

.

Akkoordverklaring