Personenalarmering | hulp binnen handbereik

Telelock Lifestyle Web 640 X 480

Direct hulp inschakelen met één druk op de knop

Wilt u ook langer thuis blijven wonen in uw eigen vertrouwde omgeving? Met personenalarmering behoudt u uw zelfstandigheid. Gaat er toch iets mis, dan bent u met één druk op de alarmknop in verbinding met de zorgcentrale. Hulp binnen handbereik, meteen wanneer u dat nodig heeft. Dat kan 24 uur per dag, 7 dagen per week. Veilig, zeker en comfortabel in uw eigen huis. Dat is prettig voor u, maar ook voor uw familie, vrienden en buren. We leveren personenalarmering in heel Nederland!

Personenalarm Tunstall Smarthub 1 268X243

Uw persoonlijke alarmknop

U ontvangt een alarmtoestel voor thuis. U krijgt daarbij een alarmknop, die u als polsband of door middel van een hanger om uw hals kunt hangen. Zodra u de alarmknop indrukt, krijgt u contact met een verpleegkundig zorgcentralist. Deze zal u vragen wat er met u aan de hand is, controleert of er sprake is van nood en kan bepalen wat voor hulp u nodig heeft. 

U kunt kiezen voor "sociale alarmering" waarbij de zorgcentrale uw eigen contactpersonen inschakelt in geval van nood. Als u kiest voor "professionele alarmering" regelt u alarmopvolging door de thuiszorg. Bij professionele alarmering kunt u ook mantelzorgers opgeven voor hulp overdag en professionele opvolging bij hulp in de nacht of als uw mantelzorgers niet bereikbaar zijn. Tijdens de registratie bij uw bestelling geeft u op welke hulpverlener als eerste gebeld moet worden.

  • 24/7 hulp inschakelen met één druk op de knop
  • Direct een professionele hulpverlener aan de lijn
  • Snel uw mantelzorger of zorgprofessional oproepen
Telelock Bundel

Professionele alarmering en digitale voordeelbundel

U kunt kiezen voor professionele personenalarmering, waarbij de zorgcentrale direct de hulp in kan schakelen van een medewerker van de thuiszorg, wanneer de situatie daar aanleiding toe geeft.

Laat de thuiszorg binnen met een slim elektronisch slot

Als u gebruik wilt maken van hulp van een zorgmedewerker wanneer u een alarm oproep maakt, is het belangrijk dat deze organisatie toegang heeft tot uw woning. De zorgorganisaties kunnen geen sleutels meer aannemen om bij u binnen te komen. Gelukkig zijn er oplossingen om de toegang tot uw woning op een veilige manier te regelen. Ook als u zelf niet naar de voordeur kunt komen. Wanneer u kiest voor de optie kunt u ook digitale sleutels uitgeven aan uw mantelzorgers. 

Als u gebruik wilt maken van alarmering met veilige toegang, dan is de digitale voordeelbundel een veilige en voordelige keuze. Hierdoor is het niet meer nodig te kiezen voor een onveilige sleutelkluis om de zorgorganisatie toegang te bieden. Telelock levert niet alleen uw personenalarmering en uw slot, maar zorgt er ook voor dat de zorgmedewerker gelijk een digitale sleutel ontvangen. 

Veilig, voordelig en gemakkelijk !

Personenalarm Halszender Tunstall

Met eigen contactpersonen altijd hulp beschikbaar

Met personenalarmering kunt u eigen contactpersonen of een professionele zorgorganisatie opgeven als hulpverleners. Bij sociale alarmering maakt u alleen gebruik van hulpverleners. Ook als u gebruik maakt van professionele alarmering, waarbij een thuiszorgorganisatie u komt helpen in geval van een noodsituatie is het handig om gegevens van uw contactpersonen op te geven. We bellen deze contactpersonen als u geen spoedeisende hulp van een zorgprofessional nodig heeft. Als u bijvoorbeeld bent gevallen, maar u zichzelf niet heeft bezeerd. U kunt drie verschillende contactpersonen aanmelden.

Valdetector Met Drager Stoel

Optionele slimme alarmknop met valdetectie

We bieden optioneel een slimme alarmknop met valdetector. Deze speciale alarmknop detecteert wanneer u bent gevallen en maakt dan een alarm. De valdetector is speciaal ontwikkeld voor alleenwonende senioren om een alarm te kunnen maken na een val, als u niet meer in staat bent om de alarmknop zelf in te drukken. Valdetectie draagt u standaard om uw pols en is tevens te gebruiken als gewone alarmknop.

Via onderstaande link vindt u nadere uitleg over werking van de valdetector.