Personenalarm Thuis Digitaal

24/7 hulp inschakelen met één druk op de knop

Direct een professionele hulpverlener aan de lijn

Snel uw mantelzorger of zorgprofessional oproepen

Zie ook de aantrekkelijke voordeelbundel

Direct hulp inschakelen met één druk op de knop

Wilt u ook langer thuis blijven wonen in uw eigen vertrouwde omgeving? Met personenalarmering behoudt u uw zelfstandigheid. Gaat er toch iets mis, dan bent u met één druk op de alarmknop in verbinding met de zorgcentrale. Hulp binnen handbereik, meteen wanneer u dat nodig heeft. Dat kan 24 uur per dag, 7 dagen per week. Veilig, zeker en comfortabel in uw eigen huis. Dat is prettig voor u, maar ook voor uw familie, vrienden en buren. We leveren personenalarmering in heel Nederland!

U ontvangt een alarmtoestel voor thuis. U krijgt daarbij een alarmknop, die u als polsband of door middel van een hanger om uw hals kunt hangen. Zodra u de alarmknop indrukt, krijgt u contact met een verpleegkundig zorgcentralist. Deze zal u vragen wat er met u aan de hand is en controleert of er sprake is van medische nood. We bieden optioneel een slimme alarmknop met valdetector. Deze speciale alarmknop detecteert wanneer u bent gevallen en maakt dan een alarm. Valdetectie draagt u standaard om uw pols en is tevens te gebruiken als gewone alarmknop.

We vinden het belangrijk dat we de gegevens van uw contactpersonen in ons bezit hebben. Als u alarmeert en er is geen medische nood, dan kunnen we uw contactpersonen bellen en hen vragen polshoogte te nemen. Het is dan natuurlijk fijn als zij snel bij u kunnen zijn. Voor hulpverleners bieden we het handige elektronische Telelock slot, zodat uw mantelzorgers, buren of zorgmedewerkers ook toegang hebben tot uw woning, wanneer u zelf de deur niet meer kunt openen. Hiervoor biedt Telelock bovendien de aantrekkelijke voordeelbundel.

Uiteraard belt de zorgcentrale altijd 112 als er sprake is van levensbedreigende situaties.

Geeft u bij de aanvraag aan bij welke organisatie u nu als zorg ontvangt. Als u nog geen zorg ontvangt, neem dan contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.  

Zorgcentrale Icon Blue 1
Zorgcentrale Icon Blue 7
Wdtm Logo

Past dit product bij uw situatie? Bekijk hier onze koopgids

Veel gestelde vragen

U ontvangt een alarmtoestel voor thuis. U krijgt daarbij een alarmknop, die u als polsband of door middel van een ahnger om uw hals kunt hangen. Zodra u de alarmknop indrukt, krijgt u contact met een verpleegkundig zorgcentralist. Deze zal u vragen wat er met u aan de hand is en controleert of er sprake is van medische nood. We bieden optioneel een slimme alarmknop met valdetector. Deze speciale alarmknop detecteert wanneer u bent gevallen en maakt dan een alarm. Valdetectie draagt u standaard om uw pols en is tevens te gebruiken als gewone alarmknop.

Bij personenalarmering thuis is standaard een halskoord en polsbandje inbegrepen. U kunt dus zelf kiezen of u de draadloze alarmknop om de hals of pols draagt.

U kunt het alarm in en rondom uw woning gebruiken. Afhankelijk van de constructie van uw woning is het bereik ca. 30-35 meter. We raden u aan om altijd even te testen wat uw bereik is. Bij het testen maakt u een echt alarm. Het is daarom belangrijk dat u duidelijk aangeeft dat u aan het testen bent en dat er niets met u aan de hand is.

Bij een val gaat de detector trillen en zal een led-lampje gedurende 20 seconden gaan knipperen. Tenzij de gebruiker het alarm annuleert, of hij of zij opstaat en blijft staan, zal de valdetector een alarm naar de zorgcentrale verzenden via het vaste alarmapparaat. Let op: De valdetector technologie in de Vibby herkent niet alle vallen, zoals een zachte val, langzaam dalende val, onderuitzakken, gecontroleerde val tegen muur of stoel et cetera. Dit zodat het gaan zitten in een stoel niet iedere keer een alarmoproep in gang zet. Ondanks de technologie en algoritmes kan het in zeer uitzonderlijke situatie voorkomen dat een val, en zelfs een zware val niet gedetecteerd wordt. Om deze reden is het ook mogelijk om handmatig hulp in te roepen via de alarm knop.

Zodra we uw bestelling hebben ontvangen controleren wij binnen 2 werkdagen de ingevulde gegevens. Wanneer alle gegevens gecontroleerd en compleet zijn sturen we u een bevestigingsemail. Onze leverancier (Tunstall) stuurt dan binnen 5 werkdagen de apparatuur aan u op, deze is direct gebruiksklaar.

Zodra we uw bestelling hebben ontvangen controleren wij binnen 2 werkdagen de ingevulde gegevens. Wanneer alle gegevens gecontroleerd en compleet zijn sturen we u een bevestigingsemail. De monteur neemt binnen 5 werkdagen telefonisch contact met u op om een afspraak te maken voor de installatie, afhankelijk van uw mogelijkheden proberen zij zo snel mogelijk een afspraak in te plannen.

Als u kiest voor alarmopvolging door een zorgorganisatie is het verplicht dat u een voorzierning aanbrengt waarmee de zorgmedewerkers bij u binnen kunnen komen indien u zelf in een noodsituatie de deur niet kunt openen. U kunt kiezen voor een traditionele goedgekeurde sleutelkluis of u kunt gebruik maken van een slim slot. Voor hulpverleners bieden we het handige elektronische Telelock slot, zodat uw mantelzorgers, buren of zorgmedewerkers ook toegang hebben tot uw woning, wanneer u zelf de deur niet meer kunt openen. Hiervoor biedt Telelock bovendien de aantrekkelijke voordeelbundel.