Telelock | Acties en aanbiedingen

Sleutelkluis Inruilactie 7

Sleutelkluis inruilactie

Waarom deze actie?
Volgens de ouderenbond KBO zijn er meer dan 150.000 onveilige sleutelkluisjes in omloop, met alle gevolgen van dien voor de veiligheid.

Telelock is niet voor niets ontwikkeld in samenwerking met en vóór medewerkers en cliënten uit de thuiszorg. Met deze actie wil Telelock een bijdrage leveren aan het veiliger en efficiënter maken van de zorg thuis.

Wat is de korting?
De korting is een bedrag ter waarde van de nieuwprijs van de sleutelkluis die het meeste wordt gebruikt in de zorg. Dit bedrag is vastgesteld op € 29,45 inclusief BTW *

Voor wie geldt de actie?
De actie is geldig voor alle personen die gebruik maken van een sleutelkluis om hulpverleners zoals de thuiszorg toegang tot hun woning te bieden. Daarbij maakt het niet uit of de sleutelkluis door de gebruiker is aangeschaft of wordt gehuurd. De actie is ook geldig voor gebruikers van een digitale sleutelkluis.

Hoe werkt het?
De korting wordt toegepast op alle personen die op dit moment gebruik maken van een sleutelkluis en die bij Telelock een bestelling plaatsen voor een abonnement op telelock of de digitale voordeelbundel. Bij de bestelling geeft u aan dat u gebruik maakt van de speciale inruilactie. Tijdens de montage stelt de monteur vast dat u gebruik heeft gemaakt van een sleutelkluis en bevestigt de korting, deze korting zal verrekend worden op de eerste incasso.

*) Waarde van de betreffende sleutelkluis op 1 juni 2021.
De sleutelkluis inruilactie geldt uitsluitend voor bestellingen direct geplaatst bij Telelock tot en met 31 december 2022.

Actievoorwaarden

Telelock sleutelkluis actiefolder

Digitale Voordeelbundel 2

Digitale voordeelbundel

Beste prijs van Nederland

Omdat we de producten van Telelock voor iedereen toegankelijk willen maken, hebben wij een voordeelbundel samengesteld die bestaat uit de volgende onderdelen:

Digitale voordeelbundel: € 29,95 per maand

  • Personenalarm voor in huis inclusief pols- of halsmelder.
  • Aansluiting op 24/7 alarmcentrale.
  • Veilig elektronisch slot aan de binnenkant van uw woning.
  • Sleuteluitgifte aan de thuiszorg.

De digitale voordeelbundel wordt door een erkend monteur bij u thuis geïnstalleerd. Voor montage werkzaamheden worden eenmalige kosten berekend.

De volgende uitbreidingen zijn mogelijk:

  • De Vibby valdetector is een alarmknop die detecteert wanneer u bent gevallen en maakt dan een alarm.
  • Een tweede alarmknop voor uw partner.
  • Met de Telelock afstandsbediening kunt u de deuren vanaf een afstand openen en sluiten.
  • Zelf onbeperkt digitale sleutels uitgeven aan familie en mantelzorgers.

Telelock digitale voordeelbundel folder