Sleutelkluis Helmond

Subsidie voor vervanging onveilige sleutelkluisjes

Ieder jaar zijn veel ouderen het slachtoffer van een inbraak, doordat een sleutelkluisje bij de voordeur wordt opengebroken. Ook in Helmond neemt het aantal inbraken toe, met veel schade, overlast en vooral gevoelens van onrust en onveiligheid bij inwoners als gevolg. Na de zoveelste inbraak was de maat vol. In Gemeente Helmond zijn gemeente, politie, woningcorporaties en zorgorganisaties om tafel gegaan. Met resultaat. Na een succesvolle pilot zetten de organisaties nu vol in op veilige, digitale sloten. Een samenwerking die uniek is in Nederland, omdat de corporaties en zorgpartijen Savant en de Zorgboog één systeem gaan toepassen. 

Nadat alle appartementencomplexen het afgelopen jaar al zijn voorzien van Telelock heeft de Gemeente nu subsidie ter beschikking gesteld voor burgers die gebruik willen maken van een veilig elektronisch slot. De actie is zowel geldig voor bewoners die nu gebruik maken van een sleutelkluis, maar ook voor burgers die nog geen gebruik maken van een sleutelkluis of thuiszorg.

Lees meer over de subsidie op de website van Gemeente Helmond

Op deze website vind je via onderstaande links meteen het aanbod met subsidie.

Zie ook de actievoorwaarden.

Zorgboog 2

Telelock promotie De Zorgboog

Promotie en subsidieregeling voor klanten van De Zorgboog.

Voor wie geldt dit aanbod:

  • Voor klanten van De Zorgboog gelden specifieke subisieregelingen.

Dan geldt voor u:

  • Gratis installatie van het Telelock slot
  • Keuze uit Telelock slot of de aantrekkelijke voordeelbundel van personenalarmering en Telelock.

Hoe kan ik profiteren van de subsidie:

  • In de webshop van Telelock staat een speciaal aanbod voor  klanten van de Zorgboog.
  • Dit speciale aanbod vindt u door te kiezen voor zorginstelling Zorgboog. U kunt deze partner selecteren door rechts bovenin het scherm bij Uw zorginstelling te kiezen voor wijzigen  (naast het vergrootglas icoontje voor de zoekfunctie).

 

Savant Zorg Logo Liggend

Telelock promotie Savant Zorg

Promotie en subsidieregeling voor cliënten van Savant Zorg.

Voor cliënten van Savant Zorg, welke woonachtig zijn in één van de andere Gemeenten in De Peel, geldt een andere promotie.

Voor bewoners van Helmond die gebruik willen maken van Telelock, en die op dit moment personenalarmering van Savant zorg gebruiken of willen gaan gebruiken, verwijzen we naar een informatiepagina met alle opties voor cliënten van Savant Zorg. U kunt dan ook kiezen voor de Digitale voordeelbundel.

Sint Annaklooster Logo Liggend (2)

Telelock promotie Sint Annaklooster

Promotie en subsidieregeling voor cliënten van Sint Annaklooster, welke woonachtig zijn in Gemeente Helmond.

Voor cliënten van Sint Annaklooster, welke woonachtig zijn in één van de andere Gemeenten in De Peel, geldt een andere promotie.

Voor bewoners van Helmond die ook gebruik willen maken van personenalarmering en opvolging door Sint Annaklooster is er een speciale voordeelbundel van personenalarmering en een Telelock slot.

Samen Verder Logo

Telelock promotie Samen Verder

Promotie en subsidieregeling voor cliënten van Samen Verder, welke woonachtig zijn in Gemeente Helmond.

Voor cliënten van Samen Verder, welke woonachtig zijn in één van de andere Gemeenten in De Peel, geldt een andere promotie.

Telelock Mantelzorger Met App Web 2

Telelock promotie voor Mantelzorgers

De Telelock promotie is ook geldig voor bewoners uit de Gemeente Helmond die uitsluitend gebruik maken van Mantelzorgers.

De subsidie van de Gemeente kan ook worden toegepast op bewoners uit Helmond die gebruik maken van mantelzorg of een van de andere organisaties die hulp verlenen of ondersteuning bieden. Vraag bij uw hulpverlener aan of de medewerkers gebruik maken van Telelock. Als deze nog geen gebruik maken van Telelock kunnen deze organisaties contact opnemen met Telelock om de mogelijkheden te onderzoeken.

Voor burgers met mantelzorg, welke woonachtig zijn in één van de andere Gemeenten in De Peel, geldt een andere promotie.

Als u gebruik maakt van Telelock voor mantelzorgers, kies dan in het abonnement de optie "abonnement gebruik digitale sleutels". 

Logo Gemeente Helmond (1)

Telelock promotie voor overige zorgorganisaties

De Telelock promotie is ook geldig voor bewoners uit Gemeente Helmond die gebruik maken van een andere zorgverlener dan die hier is vernoemd.

Vraag bij uw hulpverlener aan of de medewerkers gebruik maken van Telelock. Als deze nog geen gebruik maken van Telelock kunnen deze organisaties contact opnemen met Telelock om de mogelijkheden te onderzoeken.

Als u gebruik maakt van Telelock voor mantelzorgers, kies dan in het abonnement de optie "abonnement gebruik digitale sleutels". 

Voor cliënten van Sint Annaklooster, welke woonachtig zijn in één van de andere Gemeenten in De Peel, geldt een andere promotie.

Vraag en antwoord over de promotie

Als u niet in Gemeente Helmond maar wel in De Peel woont en/ of thuiszorg ontvangt van een van de deelnemende organisaties hebben we een andere promotie. Deze is te vinden via bovenstaande links bij de zorgorganisaties of op de actiepagina telelock/nl/depeel

De subsidie van de Gemeente is niet alleen voor bewoners met Thuiszorg, maar beschikbaar voor alle bewoners die gebruik maken van formele of informele hulpverleners. Ook Mantelzorgers kunnen gebruik maken van deze promotie.

U kunt bij een abonnement van Telelock kiezen voor de optie "abonnement gebruik digitale sleutels." U maakt dan gebruik van de service waarbij Telelock namens uzelf digitale sleutels uitgeeft aan uw familie, mantelzorgers, de hulp of uw buren.

Jazeker. Niet alleen genoemde organisaties maken gebruik van Telelock. Er zijn ook nog een aantal andere organisaties die gebruik maken van digitale sleutels van Telelock. Als de organisatie waarbij u bent aangesloten nog geen gebruik maakt van Telelock, kunnen deze contact opnemen met Telelock. Alle organisaties kunnen gebruik maken van de dienstverlening van Telelock.

Jazeker. Alle organisaties die gebruik maken van Telelock hebben ook toegang tot de centrale toegangsdeuren van de appartementencomplexen.

Jazeker. Als u uw mantelzorgers een digitale sleutel heeft gegeven, krijgen zij ook toegang tot de centrale toegangsdeur van uw appartementencomplex. De digitale sleutel van deze centrale toegangsdeur wordt bij uw aanvraag door Telelock gekoppeld aan het slot van uw eigen voordeur.

U kunt dit aangeven bij de aanvraag van uw Telelock slot of eerst contact opnemen met Telelock. U kunt ook uw zorgverlener contact op laten nemen met Telelock.

Neem contact op met Telelock. Dan kunnen we met u in overleg treden welke aanpak in uw situatie het beste past.

Vraag en antwoord over de Telelock App

Het contact tussen het Telelock slot en de app gaat via Bluetooth en daardoor is het bereik maximaal tien meter. In sommige gevallen kan het bereik van tien meter te groot zijn, bijvoorbeeld in een appartementencomplex waar meerdere bewoners Telelock gebruiken. Het bereik kan dan aangepast worden zodat alleen de (voor)deur geopend kan worden op het moment dat iemand bij u voor de deur staat.

Nee, de digitale sleutel staat in de applicatie zelf. De deur wordt geopend door een draadloze (BLE) verbinding tussen de smartphone en het Telelock slot. Hiervoor heeft u geen internet verbinding nodig.

U kunt zelf eenvoudig digitale sleutels uitgeven, bijvoorbeeld aan familie, mantelzorgers, de hulp of uw buurman. U dient daarvoor uw abonnement uit te breiden met de optie digitaal sleutelbeheer. U kunt dit eenvoudig doen tijdens de bestelling

Overige informatie

Op deze website staan een aantal demonstratiefilmpjes. Ook vind u een pagina met veel gestelde vragen. Onder het kopje "ondersteuning" vindt u bovendien een aantal handleidingen voor installatie en gebruik.