Telelock sleutelkluis

SBD, SS en CNPP gecertificeerde sleutelkluis

Professionele montage

Robuuste stalen kluis kent weinig storingen

U kunt ook kiezen voor een veilig elektronisch slot of de digitale voordeelbundel

Veilige toegang met een sleutelkluis

Met deze Telelock sleutelkluis geeft u hulpverleners veilig toegang tot uw woning. Ook als u zelf niet naar de voordeur kunt komen.

De Telelock-sleutelkluis is een zeer robuuste kluis met een slot dat werkt met een persoonlijke code. Een professionele monteur hangt de kluis bij uw voordeur op. Bijvoorbeeld aan de muur of aan het deurkozijn. U kiest een persoonlijke code en stopt uw huissleutel in de kluis. Met deze kluiscode kunnen mensen die u vertrouwt altijd bij u naar binnen. 

Sold Secure Logo 2
SBD OPSI Large
Logo Certified CNPP RVB Large (1)

Past dit product bij uw situatie? Bekijk hier onze keuzehulp

Veel gestelde vragen

Deze gecertifceerde Telelock sleutelkluis is de enige robuuste sleutelkluis die in de praktijk storingsvrij werkt. De deksel zit vast aan de behuizing en kan daardoor niet op de grond vallen, waardoor de kluis defect raakt. Ook het mechanisme van openen en sluiten van de kluis is robuust en storingsvrij. Bovendien kunt u ook grotere sleutels, sleutles met een labeltje of meer dan één sleutel in de kluis opbergen. Voelt u zich niet veilig met een sleutelkluis aan de buitenkant van uw woning, dan kunt u kiezen voor een Telelock elektronisch slot. Heeft u ook personenalarmering nodig? Met de digitale voordeelbundel heeft u niet alleen een veilige maar ook voordelige keuze.

Deze sleutelkluis is oersterk en veilig. Daarom kan deze niet door personen worden opengemaakt die de kluiscode niet kennen. De monteur zal de kluis open moeten slijpen om uw sleutel terug te krijgen. Daarom is het belangrijk dat u de code niet kwijtraakt. Kies een veilige code, dus geen 0000, maar wel een code die u zelf makkelijk kunt onthouden. U kunt deze code ook op een veilige plek opschrijven of een vertrouwde persoon in uw omgeving te vragen om de code te onthouden. Door deze zekerheid in te bouwen weet u zeker dat u altijd uw kluis kunt openen.

U kunt de instructies voor gebruik van de sleutelkluis of het wijzigen van de pincode terugvinden op onze website.

Jazeker kunt u dat. Wie kent allemaal de code van uw sleutelkluis? Omdat er in de zorg een hoog personeelsverloop is en er veel wordt gewerkt met invalkrachten is het aan te bevelen de code van uw sleutelkluis regelmatig te wijzigen. We verwijzen u naar de instructies voor het wijzigen van de code van uw sleutelkluis. Vergeet niet om de nieuwe code door te geven aan uw thuiszorgorganisatie en uw mantelzorgers.