Puck sleutelkluis

Veiligheidskeurmerk SKG**

Professionele montage

Meest gebruikte kluis in de thuiszorg

U kunt ook kiezen voor een veilig elektronisch slot of de digitale voordeelbundel

Veilige toegang met een sleutelkluis

Met de Puck Keysafe SKG**-sleutelkluis geeft u hulpverleners veilig toegang tot uw woning. Ook als u zelf niet naar de voordeur kunt komen.

De Puck-sleutelkluis is een kleine kluis met een cijferslot. Een professionele monteur hangt de kluis bij uw voordeur op. Bijvoorbeeld aan de muur of aan het deurkozijn. U kiest een 4-cijferige code en stopt uw huissleutel in de kluis. Met deze 4-cijferige code kunnen mensen die u vertrouwt altijd bij u naar binnen. En onze alarmcentrale zorgt dat de thuiszorgmedewerker de code krijgt als er iets met u aan de hand is.

Politiekeurmerk
Skg 3 Sterren

Past dit product bij uw situatie? Bekijk hier onze keuzehulp

Veel gestelde vragen

De Puck Keysafe SKG** sleutelkluis is de enige analoge sleutelkluis met het SKG keurmerk, Daarmee is de Puck Keysafe de meest gebruikte sleutelkluis in de thuiszorg. Voelt u zich niet veilig met een sleutelkluis aan de buitenkant van uw woning, dan kunt u kiezen voor een Telelock elektronisch slot. Heeft u ook personenalarmering nodig? Met de digitale voordeelbundel heeft u niet alleen een veilige maar ook voordelige keuze.

De SKG goedgekeurde kluis is oersterk en veilig. Daarom kan deze niet door personen worden opengemaakt die de kluiscode niet kennen. De monteur zal de kluis open moeten slijpen om uw sleutel terug te krijgen. Daarom is het belangrijk dat u de code niet kwijtraakt. Kies een veilige code, dus geen 0000, maar wel een code die u zelf makkelijk kunt onthouden. U kunt deze code ook op een veilige plek opschrijven of een vertrouwde persoon in uw omgeving te vragen om de code te onthouden. Door deze zekerheid in te bouwen weet u zeker dat u altijd uw kluis kunt openen.

U kunt de instructies voor gebruik van de sleutelkluis of het wijzigen van de pincode terugvinden op onze website. Of bekijk een van de handige filmpjes op ons youtube kanaal.

Jazeker kunt u dat. Wie kent allemaal de code van uw sleutelkluis? Omdat er in de zorg een hoog personeelsverloop is en er veel wordt gewerkt met invalkrachten is het aan te bevelen de code van uw sleutelkluis regelmatig te wijzigen. We verwijzen u naar de instructies voor het wijzigen van de code van uw sleutelkluis. Of bekijk het handige filmpje. Vergeet niet om de nieuwe code door te geven aan uw thuiszorgorganisatie en uw mantelzorgers.