Telelock Portaal Met Smartphone

Zelf digitale sleutels uitgeven met de digitale sleutelportaal

Geef zelf digitale sleutels uit aan familie en hulpverleners. U krijgt toegang tot een webportaal voor het beheer en uitgifte van digitale sleutels. Hiermee kunt u tot 250 digitale sleutels uitgeven aan familie, mantelzorgers, de buren, de hulp en hulpverleners. Hiermee kunnen zij via de Telelock app ook het slot van uw woning openen. U heeft dit niet nodig voor het verzorgen van de toegang voor een zorgorganisatie. Dit wordt door Telelock met uw zorgorganisatie afgestemd.

Met digitale sleuteluitgifte bepaalt u zelf wie toegang heeft tot uw woning. Bovendien wordt elk gebruik van de digitale sleutels geregistreerd, zodat u altijd weet wie toegang heeft gehad tot uw woning. Wel zo veilig.

Digitale sleuteluitgifte is een uitbreiding op een Telelock elektronisch slot. U kunt deze optie kiezen bij intrekken in uw nieuwe woning of later besluiten deze optie te bestellen.

Bewoners van appartementen bij De Zorgboog kunnen bij Telelock de optie digitale sleuteluitgifte bestellen zonder bijkomende abonnementskosten. Telelock rekent uitsluitend eenmalige activatiekosten voor het dekken van administratieve kosten.

Telefoon Met App Schaal

Activeren digitale sleutels voor familie en mantelzorgers

Wanneer u de optie Zelf digitale sleutels uitgeven met de digitale sleutelportaal heeft geactiveerd kunt u zelf digitale sleutels uitgeven aan familie en mantelzorgers. Zo blijft u altijd Baas over eigen deur.

Indien u het lastig vind om zelf digitale sleutls uit te geven via de portaal, kunt u ook bij Telelock aanvragen om deze sleutels namens u te versturen.

Ook wanneer een van de gebruikers van de Telelock app een nieuwe telefoon heeft kunt u ervoor kiezen om zelf een nieuwe sleutel te versturen of u kunt aan Telelock vragen dit namens u te doen.

Bewoners van appartementen bij De Zorgboog kunnen bij Telelock de optie digitale sleuteluitgifte bestellen zonder bijkomende abonnementskosten. Telelock rekent uitsluitend eenmalige activatiekosten voor het dekken van administratieve kosten.

Telelock Sleutel Schaal

Extra fysieke sleutels bestellen

Bij het Telelock elektronisch slot worden standaard drie fysieke sleutels met veiligheidscertificaat geleverd. Voor uw veiligheid kunnen Telelock sleutels niet worden nagemaakt. 

Extra gecertificeerde fysieke sleutels voor uw Telelock slot kunt u direct bij Telelock bestellen via het handige bestelformulier.

De extra sleutels maken onderdeel uit van het veilig wonen beleid van uw verhuurder. Bij opzeggen van de huur moeten alle sleutels, inclusief de bijgemaakte sleutels aan uw verhuurder worden geretourneerd.

Telelock Afstandsbediening Deur Smal

Telelock afstandsbediening voor rolstoelgebruikers

De Telelock afstandsbediening is uitermate handig voor gebruikers van een rolstoel, scootmobiel of rollator. U kunt zo eenvoudig de (centrale) deur openen vanuit uw rolstoel, scootmobiel of rollator. Met de Telelock afstandsbediening kunt u het Telelock elektronisch slot van uw woning of de centrale toegangsdeur openen met een eenvoudige druk op de knop.

De afstandsbediening biedt ook comfort om de deur te openen vanuit uw bed. Ook kunt u de voordeur op afstand op het nachtslot zetten, wanneer de zorg of uw familie de deur achter zich dichttrekt. 

De Telelock afstandsbediening kunt u direct bij Telelock bestellen via het bestelformulier.