Telelock Portaal Met Smartphone

Digitale sleutels voor familie en uw mantelzorgers

Met uw Telelock slot kunt u digitale sleutels ter beschikking stellen aan familie, mantelzorgers, buren of de hulp. Hiermee kunnen zij via de Telelock app ook het slot van uw woning openen. U heeft dit niet nodig voor het verzorgen van de toegang voor een zorgorganisatie. Dit wordt door Telelock met uw zorgorganisatie afgestemd.

Met digitale sleuteluitgifte bepaalt u zelf wie toegang heeft tot uw woning. Bovendien wordt elk gebruik van de digitale sleutels geregistreerd, zodat het altijd te achterhalen is wie toegang heeft gehad tot uw woning. Wel zo veilig.

Digitale sleuteluitgifte is een uitbreiding op een Telelock elektronisch slot. U kunt deze optie kiezen bij intrekken in uw nieuwe woning of later besluiten deze optie te bestellen.

Telelock biedt een speciale service voor het gebruik van digitale sleutels door uw familie en mantelzorgers. 

Bewoners van appartementen bij De Zorgboog kunnen bij Telelock de optie digitale sleuteluitgifte bestellen zonder bijkomende abonnementskosten. Telelock rekent uitsluitend eenmalige servicekosten voor het activeren van deze digitale sleutels.

Telefoon Met App Schaal

Direct activeren digitale sleutels voor familie en mantelzorgers

Door het invullen van het aanvraagformulier kunt u direct digitale sleutels aanvragen voor uw Telelock slot. 

Telelock biedt een speciale service voor het uitgeven van digitale sleutels voor uw familie en mantelzorgers. Ook wanneer een van de gebruikers van de Telelock app een nieuwe telefoon heeft kunt u aan Telelock vragen dit namens u te doen.

Bewoners van appartementen bij De Zorgboog kunnen bij Telelock de optie digitale sleuteluitgifte bestellen zonder bijkomende abonnementskosten. De kosten van de digitale sleutel service dekken de uitgifte van 5 digitale sleutels. Als u meer sleutels wenst kunt u een extra pakket aanschaffen. Telelock rekent uitsluitend eenmalige activatiekosten voor het dekken van administratieve kosten.

Zorg dat u de contactgegevens van uw familie en mantelzorgers bij de hand heeft. Als u naam, email adres en telefoonnummers van uw contactpersonen heeft kunt u de aanvraag direct invullen. 

Telelock Sleutel Schaal

Extra fysieke sleutels bestellen

Bij het Telelock elektronisch slot worden standaard twee fysieke sleutels met veiligheidscertificaat geleverd. Voor uw veiligheid kunnen Telelock sleutels niet worden nagemaakt. 

Indien u een appartement huurt van De Zorgboog is het niet mogelijk extra gewone sleutels te bestellen. U kunt gebruik maken van veilige digitale sleutels. Het gebruik van maximaal 5 digitale sleutels is bij uw huur inbegrepen. U betaalt uitsluitend eenmalige administatiekosten.

Het sleutelbeleid voor bewoners maakt onderdeel uit van het veilig wonen beleid van uw verhuurder. Bij opzeggen van de huur moeten alle sleutels aan uw verhuurder worden geretourneerd en worden de digitale sleutels weer ingetrokken.

Telelock Afstandsbediening Deur Smal

Telelock afstandsbediening voor rolstoelgebruikers

De Telelock afstandsbediening is uitermate handig voor gebruikers van een rolstoel, scootmobiel of rollator. U kunt zo eenvoudig de (centrale) deur openen vanuit uw rolstoel, scootmobiel of rollator. Met de Telelock afstandsbediening kunt u het Telelock elektronisch slot van uw woning of de centrale toegangsdeur openen met een eenvoudige druk op de knop.

De afstandsbediening biedt ook comfort om de deur te openen vanuit uw bed. Ook kunt u de voordeur op afstand op het nachtslot zetten, wanneer de zorg of uw familie de deur achter zich dichttrekt. 

De Telelock afstandsbediening kunt u direct bij Telelock bestellen via het bestelformulier.