Zelf digitale sleutels uitgeven - U bepaalt wie er binnenkan

Telelock Animation 1

Zo blijft u baas over eigen deur

Met Telelock bepaalt u zelf wie er binnenkan. Als u gebruik maakt van een sleutelkluis weet u nooit wie de code kent en wie de sleutel allemaal kan gebruiken en gebruikt heeft. Bij sommige digitale sloten bepalen andere organisaties wie er allemaal toegang tot uw woning heeft. Bij Telelock geloven we dat bewoners zelf moeten kunnen bepalen wie er toegang tot de woning krijgen. Het Telelock slot biedt u de mogelijkheid om zelf toegang tot uw woning te regelen.

Als u kiest voor Telelock kiest u voor:

  • Altijd een oplossing aan de binnenkant van uw woning.
  • Alle toegang wordt geregistreerd.
  • Standaard wordt een digitale sleutel verstuurd naar uw zorgorganisatie.
  • U bepaalt zelf wie er binnen mag en kunt zelf digitale sleutels uitgeven.
Telelock Lifestyle Web 640 X 480 4

Sleutel voor de wijkzorg

Het eerste wat u wilt regelen is toegang voor de zorgmedewerkers. Daar hoeft u zelf niets voor te doen. Bij de aanvraag voor Telelock of de digitale voordeelbundel wordt de toegang voor de thuiszorg meteen meegenomen. U geeft Telelock toestemming om een digitale organisatiesleutel uit te geven aan de zorgorganisatie die bij u de zorgopvolging of alarmopvolging doet.

Binnen het beveiligde Telelock beheerplatform wordt de toegang voor medewerkers van de zorgorganisatie geregeld. Zo wordt er voor gezorgd dat niet alleen de bestaande wijkteams, maar ook nieuwe zorgmedewerkers en invalkrachten snel toegang kunnen krijgen tot de woningen van cliënten en de centrale toegangsdeuren van appartementencomplexen. Langs dezelfde weg kunnen digitale sleutels ook weer meteen ingetrokken worden als deze medewerkers uit dienst gaan of hun tijdelijke periode erop zit. Er wordt te allen tijde geregistreerd wie er toegang heeft gehad, waarbij de privacy van de medewerkers natuurlijk wordt beschermd. Als er iets is gebeurd, kunt u dit bij de zorgorganisatie aangeven. Zij kunnen dan nagaan welke medewerker er op een bepaald moment toegang heeft gehad.

Als u kiest voor Telelock:

  • Krijgt u altijd een digitaal slot aan de binnenkant van de deur.
  • Standaard wordt een digitale sleutel verstuurd naar uw zorgorganisatie.
  • Kunt u zelf ook digitale sleutels uitgeven aan andere hulpverleners, bijvoorbeeld aan de hulp.
Telelock Lifestyle Web 640 X 480 2

Zelf sleutels uitgeven voor uw Telelock

Zelf digitale sleutels uitgeven, wel zo veilig !

In tegenstelling tot andere oplossingen die in de zorg gebruikt worden kunt u met Telelock zelf digitale sleutels uitgeven. Dit is niet alleen gemakkelijk, maar geeft ook extra veiligheid. U kunt niet alleen makkelijk sleutels uitgeven aan familie, hulpverleners of de buurman, maar deze ook heel eenvoudig weer intrekken. Bovendien wordt altijd geregistreerd wie toegang tot de woning heeft gehad.

Op deze website vindt u ook instructies om zelf digitale sleutels uit te geven