Thumbnail Telelock Wijkzorg 3

Zo gemakkelijk werkt Telelock

 • Co-creatie: Telelock digitale toegang is ontwikkeld in nauwe samenwerking met medewerkers en cliënten uit de Nederlandse thuiszorg.
 • Gebruiksgemak: Naast functionaliteit waren veiligheid, autonomie over de eigen voordeur van clienten en vooral gebruiksgemak de belangrijkste eisen voor het ontwikkelen van Telelock. 
 • Nederlandse situatie: Telelock is speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse situatie. De sloten van Telelock bieden een oplossing voor alle Nederlandse deuren die onder alle weersomstandigheden functioneert. Dankzij het unieke gedeeld digitaal sleutelbeheer kunnen zorgorganisaties samenwerken in de wijk, de nachtzorg delen, alle organisaties in een regio gebruik maken van digitale toegang tot appartementen complexen, en ook mantelzorgers het systeem gebruiken. 

Zie ook het verhaal van Archipel Thuis in de kamerbrief van de minister (ontregel de zorg - goede praktijken).

Foto Van Sleutelkluisjers 1

Het einde van onveilige sleutelkluisjes

Tijd is kostbaar in de thuiszorg. Zorgorganisaties proberen op allerlei manieren efficiënter te werken. Bijvoorbeeld door samen te werken met andere zorgorganisaties. Ook hierin vormt het sleutelprobleem een belemmering. Want hoe zorg je dat de nachtdienst in geval van nood snel de juiste sleutel in handen krijgt?

Dit probleem wordt nu vaak ‘opgelost’ met (onveilige) sleutelkluisjes. Hierdoor hangen woongebouwen vaak vol met lelijke kluisjes die ook nog eens de inbraakgevoeligheid van het gebouw vergroten. Dat maakt het sleutelprobleem niet alleen een probleem van de zorg, maar ook van álle partijen die zich hardmaken voor veilig wonen voor senioren. Denk aan woningcorporaties, de politie en gemeenten.

Appartementencomplex Laag Met Telelock App

Wij pleiten voor digitale woning toegang

Dit werkt via een slot dat je openmaakt met zowel een app, als met een gewone sleutel. De cliënt/bewoner bepaalt wie een digitale sleutel krijgt, en kan zelf met een gewone sleutel naar binnen. Hiermee blijft hij of zij volledig baas over eigen deur. Zorgorganisaties kunnen sleutels digitaal meegeven aan medewerkers. Van hun eigen organisatie, maar ook van samenwerkingspartners. Digitale woningtoegang zorgt dat het altijd inzichtelijk is wie welke sleutel heeft gehad. En wie waar wanneer binnen is geweest.

Wilt u weten wat Telelock voor uw organisatie kan betekenen, neem dan contact met ons op.

Telelock Inge Centrale Voordeur

Toegang tot centrale toegangsdeuren

Veilige toegang voor alle hulpverleners

Om de zorgmedewerkers en mantelzorgers ook 24/7 toegang te verschaffen tot appartementencomplexen is er ook een Telelock centrale deurcontroller beschikbaar. In het digitaal toegang beheersysteem van Telelock worden de toegangsrechten van zorgmedewerkers beheerd, waarbij gegevens van elke gebruiker zijn geregistreerd in een afgeschermd deel van de betreffende zorgorganisatie. Dankzij Telelock wordt de toegang niet alleen beperkt tot 1-2 grote thuiszorgorganisaties, maar kunnen alle organisaties en hulpverleners toegang krijgen tot de centrale toegangsdeur. Hiermee wordt Telelock een duurzame oplossing voor de vergrijzing in de maatschappij.

Telelock Lifestyle Web 640 X 480 2

Cliënt blijft baas over eigen deur

Met Telelock bepaalt de cliëmnt zelf wie er binnenkan. Als deze gebruik maakt van een sleutelkluis weet de cliënt nooit wie de code kent en wie de sleutel allemaal kan gebruiken en gebruikt heeft. Bij sommige digitale sloten bepalen andere organisaties wie er allemaal toegang tot uw woning heeft. Bij Telelock geloven we dat bewoners zelf moeten kunnen bepalen wie er toegang tot de woning krijgen. Het Telelock slot biedt cliënten de mogelijkheid om zelf toegang tot de woning te regelen.

Als de cliënt kiest voor Telelock kiest deze voor:

 • Altijd een oplossing aan de binnenkant van de woning.
 • Alle toegang wordt geregistreerd.
 • Standaard wordt een digitale sleutel verstuurd naar de zorgorganisatie.
 • Cliënt bepaalt zelf wie er binnen mag en kan zelf digitale sleutels uitgeven.
Digitale Voordeelbundel 2

Digitale voordeelbundel voor de cliënt maakt digitale veiligheid nu betaalbaar

Beste prijs van Nederland voor digitale toegang

 • Omdat we de producten van Telelock voor iedereen toegankelijk willen maken, hebben wij een voordeelbundel samengesteld die bestaat uit de volgende onderdelen:

Digitale voordeelbundel: € 29,95 per maand

 • Personenalarm voor in huis inclusief pols- of halsmelder.
 • Aansluiting op 24/7 alarmcentrale.
 • Veilig elektronisch slot aan de binnenkant van uw woning.
 • Sleuteluitgifte aan de thuiszorg.
 • Zelf onbeperkt digitale sleutels uitgeven aan familie en mantelzorgers (optioneel).

Telelock digitale voordeelbundel folder