Sleutelkluis Helmond Savant Zorg

Subsidie voor vervanging onveilige sleutelkluisjes

Ieder jaar zijn veel ouderen het slachtoffer van een inbraak, doordat de voordeur sleutel niet veilig is opgeborgen of een sleutelkluisje bij de voordeur wordt opengebroken. Savant Zorg heeft samen met politie, regionale gemeenten, woningcorporaties en De Zorgboog onderzoek en testen gedaan naar een veilige oplossing voor toegang tot een woning. Al deze regionale partijen adviseren het veilige digitale slot van Telelock.

Gemeente Helmond, Telelock en Savant Zorg hebben nu subsidie ter beschikking gesteld voor burgers die gebruik willen maken van een veilig elektronisch slot. De actie is zowel geldig voor bewoners in Gemeente Helmond en omgeving die nu gebruik maken van een sleutelkluis, maar ook voor burgers die nog geen gebruik maken van een sleutelkluis of thuiszorg.

Lees meer over gebruik van Telelock bij Savant Zorg

Lees meer over de Gemeentesubsidie

Telelock Slot Telelock Direct

Telelock Elektronisch slot (Telelock direct)

Cliënten van Savant Zorg die inwoner zijn van Gemeente Helmond  komen direct in aanmerking voor een zeer aantrekkelijke subsidie.

  • Gratis installatie door vakkundig monteur (normaal €79,95)
  • Indien u ook gebruik wilt maken of al gebruik maakt van personenalarmering kunt u kiezen voor de aantrekkelijke Digitale voordeelbundel met scherp maandtarief.
  • Totaal klantvoordeel €79,95

U sluit een abonnement af bij Telelock B.V.

De subsidie is beschikbaar zolang de voorraad strekt en wordt behandeld in volgorde van aanvragen.

Savant Zorg Voordeelbundel Nieuwe Klanten

Savant Zorg Digitale Voordeelbundel (nieuwe klanten)

Cliënten van Savant Zorg komen direct in aanmerking voor een zeer aantrekkelijke subsidie.

  • Gratis installatie Elektronisch slot door vakkundig monteur (u betaalt alleen voor installatie van alarmering)
  • Profiteer van het aantrekkelijke bundelvoordeel €34,95 p.m.
  • Totaal direct klantvoordeel €79,95

U sluit een abonnement af bij Savant Zorg.

De subsidie is beschikbaar zolang de voorraad strekt en wordt behandeld in volgorde van aanvragen.

Savant Zorg Voordeelbundel Bestaande Klanten

Savant Zorg Digitale Voordeelbundel (bestaande alarmering klanten)

Bestaande klanten van Savant Zorg komen direct in aanmerking voor een zeer aantrekkelijke subsidie. Op deze website kunt u het huidige abonnement van personenalarmering omzetten in een abonnement op de digitale voordeelbundel bij Savant zorg.

  • Gratis installatie door vakkundig monteur (normaal €79,95)
  • Profiteer van het aantrekkelijke bundelvoordeel €34,95 p.m.
  • Totaal direct klantvoordeel €79,95

U breidt uw huidige abonnement bij Savant Zorg uit met de huur van het Telelock slot en profiteert direct van de aantrekkelijke bundelkorting op uw maandbedrag.

De subsidie is beschikbaar zolang de voorraad strekt en wordt behandeld in volgorde van aanvragen.

Telelock Logo Met Subsidie Tekst 2

Hoe kan ik gebruik maken van de subsidieregeling?

Voor inwoners van Gemeente Helmond maar ook voor inwoners van andere gemeenten is subsidie beschikbaar. Dankzij afspraken met Gemeente en Savant Zorg kan Telelock de subsidie direct als korting voor u verrekenen met uw aankoop. Maak snel uw keuze, de subsidieaanvragen worden afgehandeld op volgorde van aanvraag. Kies verderop deze pagina voor de promotie die voor uw woonplaats van toepassing is. (Gemeente Helmond of Overige Gemeenten).

Onderaan deze pagina vindt u meer informatie over de actie en antwoorden op veel gestelde vragen.

Zie ook de actievoorwaarden.

Telelock Logo Met Demonstratie Tekst 2

Hoe werkt een Telelock elektronisch slot voor de thuiszorg?

In dit filmpje ziet u hoe de medewerkers van de thuiszorg de digitale sleutel op hun telefoon gebruiken om het elektronische slot te openen.

Telelock Logo Met Installatie Tekst 2

Installatie van het Telelock elektronisch slot bij u thuis

Het Telelock slot wordt bij u thuis aangesloten door een vakkundig monteur. Deur en bestaand sluitwerk blijven intact, alleen de cilinder wordt vervangen.

Icon Zorg Met Tekst Witte Rand 100 2

Toegang met de smartphone: veilig en eenvoudig

Het Telelock slot is niet alleen veilig, maar ook zeer betrouwbaar. Steeds meer zorgorganisaties werken met een elektronisch slot. Er zijn inmiddels al meer dan 50 zorgorganisaties die werken met Telelock. Er wordt jaarlijks meer dan 2.500.000 keer een deur geopend met de Telelock app.

Telelock Mantelzorg

Digitale sleutel voor familie en mantelzorgers

U kunt er voor kiezen om uw abonnement uit te breiden met de optie om zelf digitale sleutels te gebruiken. Dit is niet alleen gemakkelijk, maar ook heel veilig.

Als u zelf digitale sleutels uitgeeft kunt u hulpverleners, de buren of de hulp makkelijk toegang geven en deze weer intrekken. Bovendien weet u altijd wie er toegang tot uw woning heeft gehad.

De kosten van deze uitbreiding bedragen € 2,95 euro per maand. Deze optie is inclusief het Full Service Startpakket t.w.v. €24,95, waarbij Telelock de uitgifte van 5 digitale sleutels geheel voor u verzorgt.

Vraag en antwoord over de promotie

Als u niet in Gemeente Helmond maar wel in De Peel woont en/ of thuiszorg ontvangt van een van de deelnemende organisaties hebben we een andere promotie. Deze is te vinden via bovenstaande links bij de zorgorganisaties of op de actiepagina telelock/nl/depeel

De subsidie van de Gemeente is niet alleen voor bewoners met Thuiszorg, maar beschikbaar voor alle bewoners die gebruik maken van formele of informele hulpverleners. Ook Mantelzorgers kunnen gebruik maken van deze promotie.

U kunt bij een abonnement van Telelock kiezen voor de optie "abonnement gebruik digitale sleutels." U maakt dan gebruik van de service waarbij Telelock namens uzelf digitale sleutels uitgeeft aan uw familie, mantelzorgers, de hulp of uw buren.

Jazeker. Niet alleen genoemde organisaties maken gebruik van Telelock. Er zijn ook nog een aantal andere organisaties die gebruik maken van digitale sleutels van Telelock. Als de organisatie waarbij u bent aangesloten nog geen gebruik maakt van Telelock, kunnen deze contact opnemen met Telelock. Alle organisaties kunnen gebruik maken van de dienstverlening van Telelock.

Jazeker. Alle organisaties die gebruik maken van Telelock hebben ook toegang tot de centrale toegangsdeuren van de appartementencomplexen.

Jazeker. Als u uw mantelzorgers een digitale sleutel heeft gegeven, krijgen zij ook toegang tot de centrale toegangsdeur van uw appartementencomplex. De digitale sleutel van deze centrale toegangsdeur wordt bij uw aanvraag door Telelock gekoppeld aan het slot van uw eigen voordeur.

U kunt dit aangeven bij de aanvraag van uw Telelock slot of eerst contact opnemen met Telelock. U kunt ook uw zorgverlener contact op laten nemen met Telelock.

Neem contact op met Telelock. Dan kunnen we met u in overleg treden welke aanpak in uw situatie het beste past.