Bestelformulier digitale sleutelportaal

Abonnementsuitbreiding digitale sleutelportaal ("Zelfregie")

Geef zelf digitale sleutels uit aan familie en hulpverleners. U krijgt toegang tot een webportaal voor het beheer en uitgifte van digitale sleutels. Hiermee kunt u tot 250 digitale sleutels uitgeven aan familie, mantelzorgers, de buren, de hulp en hulpverleners. Hiermee kunnen zij via de Telelock app ook het slot van uw woning openen. U heeft dit niet nodig voor het verzorgen van de toegang voor een zorgorganisatie. Dit wordt geregeld door Telelock wanneer u de betreffende organisatie doorgeeft bij uw bestelling.

Met digitale sleuteluitgifte bepaalt u zelf wie toegang heeft tot uw woning. Bovendien wordt elk gebruik van de digitale sleutels geregistreerd, zodat u altijd weet wie toegang heeft gehad tot uw woning. Wel zo veilig.

Digitale sleuteluitgifte is een uitbreiding op uw abonnement. U kunt deze optie kiezen bij bestelling van uw Telelock slot of later besluiten deze optie te bestellen.

Telelock abonnement bij uw zorgorganisatie of dealer?

Als u uw Telelock slot bij uw zorgorganisatie of een dealer van Telelock heeft aangeschaft en daarvoor een maandelijks bedrag betaalt, kunt u bij Telelock zelf de dienst uitbreiden met digitale sleuteluitgifte in eigen beheer. Dit abonnement wordt met een maandelijkse bijdrage met u verrekend.

Telelock slot geplaatst door de verhuurder van uw appartement

Er zijn ook verhuurders van appartementen die deze verhuren compleet met een Telelock slot. Telelock heeft hierover speciale afspraken met uw verhuurder gemaakt. Bewoners van appartementen bij De Zorgboog kunnen bij Telelock de optie digitale sleuteluitgifte bestellen zonder abonnementskosten. Telelock rekent uitsluitend eenmalige activatiekosten voor het dekken van administratieve kosten. 

support person

Bestelformulier digitale sleutelportaal (abonnementsuitbreiding)

Opties digitale sleutelportaal

Om zelf digitale sleutels uit te kunnen geven aan mantelzorgers en familie neemt u een abonnement op de digitale sleutelportaal. Geef in dit formulier aan welke situatie van toepassing is. - U heeft een abonnement bij Telelock - U heeft een abonnement bij uw zorgorganisatie of een dealer van Telelock - U maakt gebruik van een Telelock slot welke uw verhuurder heeft aangebracht

.

Akkoord abonnement en incasso

Ondergetekende machtigt de ontvanger om de kosten voor het abonnement of de abonnementsuitbreiding zoals hierboven vernoemd, vermeerderd met de eenmalige activatiekosten in rekening te brengen en af te schrijven van zijn/haar rekening met onderstaande gegevens:

Vul uw bankrekeningnummer in: