maandag 12 oktober 2020

Wooninc, Archipel thuis en Telelock presenteren Digitale sleutelbos op ICT & Health

ICT & health organiseert in samenwerking met overheid en overige relevante zorgpartners vier hybride dialogen over de vraag hoe we digitale zorg samen, blijvend en functioneel kunnen toepassen in de zorg. Sessies waarin beleidsmakers, uitvoerders, ervaringsdeskundigen en doeners hun uitdagingen en vragen op tafel leggen. Om samen met u antwoorden en handvatten te vinden en samenwerkingen onderzoeken.

Ook partners uit onze regio zijn uitgenodigd om het succesverhaal van samenwerking op gebied van digitale woningtoegang te presenteren.

Tegelijkertijd doen de partijen een beroep op woningcorporaties en gemeenten, om ook hun rol in te nemen om te zorgen voor veiligheid van hun huurders en burgers, die in hun eigen omgeving oud willen worden.

Veilige digitale woningtoegang voor alle dienstverleners in de regio
Sabine Veldhuijzen, Archipel Thuis | Anja van Lier, Wooninc | Paul Bergsma, Telelock

Hoeveel sleutels heeft uw zorgorganisatie in beheer? Voor de meeste zorgorganisaties is woningtoegang via een centrale sleutelpost een doorn in het oog. En hoe faciliteert u als woningcorporatie veilige toegang tot uw complexen voor alle hulpverleners? Of hoe kunnen gemeenten ervoor zorgen dat senioren die steeds langer thuiswonen, minder kwetsbaar zijn voor inbraken en geweld? Het is een maatschappelijk probleem. Benieuwd hoe u als zorgorganisatie, woningcorporatie en gemeente op eenvoudige wijze kunt bijdragen aan deze oplossing? Tijdens deze verdiepingssessie vertellen Jinca, Telelock, Archipel en Wooninc. over hun samenwerking op het gebied van digitale woningtoegang. Een inspirerende sessie over veelvoorkomende knelpunten en uitdagingen.

Telelock biedt ook een whitepaper om ook uw organisatie te inspireren de digitale sleutelbos te omarmen.

Archipel Thuis | Wooninc | Telelock | Jinca

 

KPN Xperience center

ICT en Health logo