dinsdag 21 november 2023

Telelock verlengt certificering veilige toegang voor zorgwoningen tot 2026

Een keuze voor Telelock is een veilige keuze.

De toekomst van de zorg is sterk afhankelijk van een combinatie van zelfredzaamheid, samenwerking en technologische innovatie. 

Of zoals onze minister het altijd omschrijft: zelf als het kan, thuis als het kan en digitaal als het kan.

Het werken met een regionaal platform voor digitale toegang is niet alleen een goed idee, maar blijkt met name in de praktijk heel goed te werken. Dagelijks werken er vele duizenden wijkverpleegkundigen, thuisondersteuners, mantelzorgers en andere dienstverleners met digitale sleutels op hun smartphone.

Wel het gemak, niet de zorgen

Het systeem biedt veiligheid voor uw cliënten, is betrouwbaar voor uw medewerkers en garandeert de digitale veiligheid en privacy van uw cliënten en medewerkers.

Niet voor niets is afgelopen jaar de 100e zorgorganisatie aangesloten op het Telelock platform en is er meer dan 5 miljoen keer een deur geopend met een digitale sleutel op de smartphone.

Deel de zorg met collega aanbieders en mantelzorgers

Voor elk Telelock slot kunnen digitale sleutels voor meerdere organisaties en mantelzorgers worden uitgegeven. Telelock is speciaal ontwikkeld voor de zorg van vandaag en morgen. Waar veiligheid, gemak en samenwerking voorop staan. Uw clienten kunnen niet alleen de wijkverpleegkundige, maar ook de hulp, thuisondersteuners, maaltijdbezorgers, de buren en mantelzorgers toegang bieden.

Klap op de vuurpijl - de centrale toegang geregeld

Telelock is zeer geliefd bij woningcorporaties, gebouweneigenaren en wijkagenten. Het is niet meer nodig portieken vol te hangen met sleutelkluizen en de veiligheid van gebouwen in gevaar te brengen. Door de appartementencomplexen aan te sluiten op het Telelock platform krijgen alle hulpverleners toegang tot de gebouwen. De sleutels blijven gewoon in de woning en de bewoners hoeven s avonds geen deuren meer te openen voor personen die ze niet kennen. Hulpverleners die toegang nodig hebben gebruiken hun persoonlijke digitale sleutel. Wel zo veilig.

Wilt U weten wat Telelock kan betekenen voor uw organisatie? Stuur ons een email naar info@telelock.nl en we nemen graag contact met U op.

 

Veilige toegang voor zorgwoningen