maandag 1 november 2021

Swettehiem voorbeeld van moderne zorg

Swettehiem is een voorbeeld van moderne zorg. Appartementencomplex Swettehiem, gelegen in de wijk Westeinde, bestaat uit 129 comfortabele seniorenappartementen waar senioren zelfstandig kunnen wonen, met de zorg en ondersteuning van Palet binnen handbereik.

De appartementen hebben een ruime woonkamer met open keuken, één slaapkamer, deels met balkon. Huurders kunnen gebruik maken van de voorzieningen van Palet. Dat betreft diensten zoals huishoudelijke hulp, thuiszorg, personenalarmering, begeleiding, dagopvang of (dag)behandeling. 

Tegenover het appartementencomplex ligt wijkcentrum Eeltje’s Hiem. Hier kunnen bewoners terecht voor de warme maaltijd en diverse activiteiten. Openbaar vervoer, winkels en supermarkten bevinden zich op loopafstand.

Net als vele andere woonzorg locaties is het Swettehiem een locatie waar senioren zelfstandig wonen, net als in een appartementencomplex in de wijk dat niet is bestemd voor senioren. Daarom wordt de zorg tegenwoordig ook geleverd door meerdere zorgorganisaties. Het zijn niet alleen de medewerkers van Palet, maar ook wijkverpleegkundigen van Buurtzorg, Thuiszorg het Friese Land, Alex Cares en Allerzorg die hier zorg leveren.

Telelock zorgt ervoor dat medewerkers van al deze organisaties eenvoudig toegang krijgen met digitale sleutels op hun smartphone. Hierdoor is het beheer van sleutels door de zorg of het gebruik van onveilige sleutelkluizen niet meer nodig.

Swettehiem | Habion | Buurtzorg | Het Friese Land | Alex Cares | Palet | Allerzorg

 

Swettehiem

Habion logo