woensdag 7 december 2022

Partner in het zonnetje | Aina Zorg

We zetten graag Aina zorg in het zonnetje. 

Begin 2020 heeft Neela Gajadhar Aina Zorg opgericht om cliënten werkelijk tijd en aandacht te geven. Tijdens haar werkzaamheden in de sociale sector, maar ook op persoonlijk vlak heeft zij mogen werken met veel verschillende mensen en hieruit blijkt dat de vraag naar, en behoefte aan werkelijk persoonlijke zorg groot is.

Aina Zorg richt zich niet alleen op zorg en verpleging maar zorgt ook voor begeleiding en ondersteuning bij het nemen van afscheid. Wanneer je bewust afscheid kunt nemen zal het proces daarna vergemakkelijkt worden. Je staat er namelijk niet alleen voor.

Aina zorg en Telelock hebben elkaar gevonden omdat niet alleen cliënten van grote zorgorganisaties met personenalarmering veilig willen wonen. Door aan te sluiten op het Telelock platform hebben cliënten van Aina Zorg nu ook de mogelijkheid te kiezen voor een veilig elektronisch slot. De medewerkers van Aina zorg en mantelzorgers krijgen toegang tot de woning met een app op de telefoon. 

Telelock is trots op de samenwerking met haar partners. Vaak gaat het in de zorg over grote organisaties en hun innovaties. Maar zorg gaat eigenlijk altijd over persoonlijke contacten en vertrouwdheid. Telelock is er trots op om grote en minder grote organisaties te hebben als samenwerkingspartner. Dankzij het Telelock platform kunnen medewerkers van meer dan 20 organisaties in regio Eindhoven allemaal gebruik maken van digitale toegang bij cliënten en vrijwel alle centrale toegangsdeuren van appartementencomplexen in de regio.

Aina zorgAina zorg slogan