woensdag 29 maart 2023

Telelock sluit 100e zorgpartner aan op het platform voor veilig wonen en zorg thuis

Dagelijks gebruik van digitale toegang is aan een enorme opmars bezig

Dit keer geen beleidsplan of goede voornemens, maar gewoon een succesverhaal uit de dagelijkse praktijk. De inzet van smartphones is steeds gebruikelijker geworden en innovatieprojecten zijn allang geen kraamkamers meer. Er zijn nog steeds innovatiemanagers die de markt scannen naar in de praktijk bewezen innovatieve oplossingen om de zorg verder te verbeteren. De grote winst is dat de wijkzorgteams zelf steeds digivaardiger worden en dat grote organisaties innovatie versnellen door de effectieve inzet van i-nurses en digicoaches. Telelock is er trots op dat zij een van de meest succesvolle applicaties in de thuiszorg mag leveren. 

De grote winst is dat de wijkzorgteams zelf steeds digivaardiger worden en dat grote organisaties innovatie versnellen door de effectieve inzet van i-nurses en digicoaches.

We hebben 2022 afgesloten met ruim 50 zorgpartners en zijn in het eerste kwartaal van 2023 al doorgegroeid naar 100 zorgpartners die zijn aangesloten op het Telelock platform voor veilig wonen en zorg thuis.