Telelock Slot

Telelock Elektronisch slot (Subsidie Gemeente Helmond)

Cliënten van De Zorgboog die inwoner zijn van Gemeente Helmond  komen direct in aanmerking voor een zeer aantrekkelijke subsidie.

  • Gratis installatie door vakkundig monteur (normaal € 79,95)
  • Eerste 12 maanden promotietarief van € 9,95 p.m. (daarna € 15,95 p.m.)
  • Totaal klantvoordeel € 151,95

De subsidie is beschikbaar zolang de voorraad strekt en wordt behandeld in volgorde van aanvragen.

Telelock Slot Voordeelbundel

Digitale Voordeelbundel (Subsidie Gemeente Helmond)

Cliënten van De Zorgboog die inwoner zijn van Gemeente Helmond  komen direct in aanmerking voor een zeer aantrekkelijke subsidie.

  • Gratis installatie Elektronisch slot door vakkundig monteur (u betaalt alleen voor installatie van alarmering)
  • Profiteer van het aantrekkelijke bundelvoordeel € 29,95 p.m.
  • Totaal direct klantvoordeel € 129,95

De subsidie is beschikbaar zolang de voorraad strekt en wordt behandeld in volgorde van aanvragen.

Telelock Personenalarm

Personenalarm

Indien u alleen interesse hebt voor personenalarmering, bijvoorbeeld als uw mantelzorgers de alarmopvolging doen, kunt u dit ook voordelig  en eenvoudig bestellen bij Telelock.

We maken u erop attent dat Gemeente Helmond en de Zorgboog subsidie verlenen op een Telelock slot. De eenmalige montagekosten worden bijvoorbeeld volledig vergoed. Indien u naast een personenalarm ook toegang voor de zorg moet regelen, is de aanschaf van een personenalarm met een Telelock slot (voordeelbundel) voor u waarschijnlijk een veiliger en voordeliger keus.

U vindt de dienst personenalarmering in onze webshop.

Vraag en antwoord over de promotie

Als u niet in Gemeente Helmond maar wel in De Peel woont en/ of thuiszorg ontvangt van een van de deelnemende organisaties hebben we een andere promotie. Deze is te vinden via bovenstaande links bij de zorgorganisaties of op de actiepagina telelock/nl/depeel

De subsidie van de Gemeente is niet alleen voor bewoners met Thuiszorg, maar beschikbaar voor alle bewoners die gebruik maken van formele of informele hulpverleners. Ook Mantelzorgers kunnen gebruik maken van deze promotie.

U kunt bij een abonnement van Telelock kiezen voor de optie "abonnement gebruik digitale sleutels." U maakt dan gebruik van de service waarbij Telelock namens uzelf digitale sleutels uitgeeft aan uw familie, mantelzorgers, de hulp of uw buren.

Jazeker. Niet alleen genoemde organisaties maken gebruik van Telelock. Er zijn ook nog een aantal andere organisaties die gebruik maken van digitale sleutels van Telelock. Als de organisatie waarbij u bent aangesloten nog geen gebruik maakt van Telelock, kunnen deze contact opnemen met Telelock. Alle organisaties kunnen gebruik maken van de dienstverlening van Telelock.

Jazeker. Alle organisaties die gebruik maken van Telelock hebben ook toegang tot de centrale toegangsdeuren van de appartementencomplexen.

Jazeker. Als u uw mantelzorgers een digitale sleutel heeft gegeven, krijgen zij ook toegang tot de centrale toegangsdeur van uw appartementencomplex. De digitale sleutel van deze centrale toegangsdeur wordt bij uw aanvraag door Telelock gekoppeld aan het slot van uw eigen voordeur.

U kunt dit aangeven bij de aanvraag van uw Telelock slot of eerst contact opnemen met Telelock. U kunt ook uw zorgverlener contact op laten nemen met Telelock.

Neem contact op met Telelock. Dan kunnen we met u in overleg treden welke aanpak in uw situatie het beste past.