Onveilige Sleutelkluis Politie

Subsidie voor vervanging onveilige sleutelkluisjes

Ieder jaar zijn veel ouderen het slachtoffer van een inbraak, doordat een sleutelkluisje bij de voordeur wordt opengebroken. Ook in De Peelgemeenten neemt het aantal inbraken toe, met veel schade, overlast en vooral gevoelens van onrust en onveiligheid bij inwoners als gevolg. Na de zoveelste inbraak was de maat vol. In Gemeente Helmond zijn gemeente, politie, woningcorporaties en zorgorganisaties om tafel gegaan. Met resultaat. Na een succesvolle pilot zetten de organisaties nu vol in op veilige, digitale sloten. Een samenwerking die uniek is in Nederland, omdat de corporaties en zorgpartijen Savant en de Zorgboog één systeem gaan toepassen. 

Nadat alle appartementencomplexen het afgelopen jaar al zijn voorzien van Telelock is er nu een promotiecampagne opgesteld voor burgers die gebruik willen maken van een veilig elektronisch slot. De actie is zowel geldig voor bewoners die nu gebruik maken van een sleutelkluis, maar ook voor burgers die nog geen gebruik maken van een sleutelkluis of thuiszorg.

Zie ook de actievoorwaarden.

Zorgboog 2

Telelock promotie De Zorgboog

Speciale kortingsregeling voor cliënten van De Zorgboog die wonen in een van de Peelgemeenten.

Ook voor bewoners van een van de Peelgemeenten die gebruik willen maken van personenalarmering en opvolging door de Zorgboog is er een promotie. Dan verwijzen we naar de Digitale voordeelbundel.

Savant Zorg Logo Liggend

Telelock promotie Savant Zorg

Speciale kortingsregeling voor cliënten van Savant Zorg die wonen in een van de andere gemeenten.

Voor bewoners van een van de andere Gemeenten die gebruik willen maken van Telelock, en die op dit moment personenalarmering van Savant zorg gebruiken of willen gaan gebruiken, verwijzen we naar een informatiepagina met alle opties voor cliënten van Savant Zorg. U kunt dan ook kiezen voor de Digitale voordeelbundel.

Sint Annaklooster Logo Liggend (2)

Telelock promotie Sint Annaklooster

Speciale kortingsregeling voor cliënten van Sint Annaklooster, welke woonachtig zijn in een van de Peelgemeenten of Geldrop.

Voor bewoners van een Peelgemeente die ook gebruik willen maken van personenalarmering en opvolging door Sint Annaklooster is er een speciale voordeelbundel van personenalarmering en een Telelock slot.

Samen Verder Logo

Telelock promotie Samen Verder

Voor cliënten van Samen Verder, welke woonachtig zijn in een van de Peelgemeenten.

Voor bewoners van een Peelgemeente die ook gebruik willen maken van personenalarmering met alarmopvolging door Mantelzorgers is er een speciale voordeelbundel van personenalarmering en een Telelock slot.

Telelock Mantelzorger Met App Web 2

Telelock promotie voor Mantelzorgers

Telelock biedt deze kortingsactie ook aan voor bewoners van een van de Peelgemeenten die uitsluitend gebruik maken van Mantelzorgers.

Als u gebruik maakt van Telelock voor mantelzorgers, kies dan in het abonnement de optie "abonnement gebruik digitale sleutels". 

Voor bewoners die ook gebruik willen maken van personenalarmering met alarmopvolging door Mantelzorgers is er een speciale voordeelbundel van personenalarmering en een Telelock slot.

Telelock Logo Liggend

Telelock promotie voor overige zorgorganisaties

De Telelock promotie is ook geldig voor bewoners uit de Peelgemeenten die gebruik maken van een andere zorgverlener dan die hier is vernoemd.

Vraag bij uw hulpverlener aan of de medewerkers gebruik maken van Telelock. Als deze nog geen gebruik maken van Telelock kunnen deze organisaties contact opnemen met Telelock om de mogelijkheden te onderzoeken.

Als u gebruik maakt van Telelock voor mantelzorgers, kies dan in het abonnement de optie "abonnement gebruik digitale sleutels". 

Voor bewoners die ook gebruik willen maken van personenalarmering met alarmopvolging door Mantelzorgers is er een speciale voordeelbundel van personenalarmering en een Telelock slot.

Vraag en antwoord over de promotie

Als u niet in Gemeente Helmond maar wel in De Peel woont en/ of thuiszorg ontvangt van een van de deelnemende organisaties hebben we een andere promotie. Deze is te vinden via bovenstaande links bij de zorgorganisaties of op de actiepagina telelock/nl/depeel

De subsidie van de Gemeente is niet alleen voor bewoners met Thuiszorg, maar beschikbaar voor alle bewoners die gebruik maken van formele of informele hulpverleners. Ook Mantelzorgers kunnen gebruik maken van deze promotie.

U kunt bij een abonnement van Telelock kiezen voor de optie "abonnement gebruik digitale sleutels." U maakt dan gebruik van de service waarbij Telelock namens uzelf digitale sleutels uitgeeft aan uw familie, mantelzorgers, de hulp of uw buren.

Jazeker. Niet alleen genoemde organisaties maken gebruik van Telelock. Er zijn ook nog een aantal andere organisaties die gebruik maken van digitale sleutels van Telelock. Als de organisatie waarbij u bent aangesloten nog geen gebruik maakt van Telelock, kunnen deze contact opnemen met Telelock. Alle organisaties kunnen gebruik maken van de dienstverlening van Telelock.

Jazeker. Alle organisaties die gebruik maken van Telelock hebben ook toegang tot de centrale toegangsdeuren van de appartementencomplexen.

Jazeker. Als u uw mantelzorgers een digitale sleutel heeft gegeven, krijgen zij ook toegang tot de centrale toegangsdeur van uw appartementencomplex. De digitale sleutel van deze centrale toegangsdeur wordt bij uw aanvraag door Telelock gekoppeld aan het slot van uw eigen voordeur.

U kunt dit aangeven bij de aanvraag van uw Telelock slot of eerst contact opnemen met Telelock. U kunt ook uw zorgverlener contact op laten nemen met Telelock.

Neem contact op met Telelock. Dan kunnen we met u in overleg treden welke aanpak in uw situatie het beste past.