Woonzorglocaties bestelformulier digitale sleutelportaal

Woonzorglocaties bestelformulier digitale sleutelportaal

Geef zelf digitale sleutels uit aan familie en hulpverleners. U krijgt toegang tot een webportaal voor het beheer en uitgifte van digitale sleutels. Hiermee kunt u tot 250 digitale sleutels uitgeven aan familie, mantelzorgers, de buren, de hulp en hulpverleners. Hiermee kunnen zij via de Telelock app ook het slot van uw woning openen. U heeft dit niet nodig voor het verzorgen van de toegang voor een zorgorganisatie. Dit wordt door Telelock met uw zorgorganisatie afgestemd.

Met digitale sleuteluitgifte bepaalt u zelf wie toegang heeft tot uw woning. Bovendien wordt elk gebruik van de digitale sleutels geregistreerd, zodat u altijd weet wie toegang heeft gehad tot uw woning. Wel zo veilig.

Telelock slot geplaatst door de verhuurder van uw appartement

U huurt een woonzorg appartement wat reeds door uw verhuurder is voorzien van een Telelock elektronisch slot. Telelock heeft hierover speciale afspraken met uw verhuurder gemaakt.

Digitale sleuteluitgifte is een uitbreiding op een Telelock elektronisch slot. U kunt deze optie kiezen bij intrekken in uw nieuwe woning of later besluiten deze optie te bestellen.

Bewoners van appartementen bij De Zorgboog kunnen bij Telelock de optie digitale sleuteluitgifte bestellen zonder bijkomende abonnementskosten. Telelock rekent uitsluitend eenmalige activatiekosten voor het dekken van administratieve kosten. 

support person

Bestelformulier digitale sleutelportaal (uitbreiding op uw elektronisch slot)

Opties digitale sleutelportaal

Om zelf digitale sleutels uit te kunnen geven aan mantelzorgers en familie registreert u voor een kosteloos abonnement op de digitale sleutelportaal. U maakt gebruik van een Telelock slot welke uw verhuurder in uw woning heeft aangebracht. Met het invuillen van dit formulier registreert u zich voor een kosteloos abonnement voor gebruik van digitale sleutels welke u zelf kunt uitgeven aan familie en mantelzorgers. Deze digitale sleutels geven toegang tot uw woning en de centrale toegangsdeur van het woonzorgcomplex.